Hüsnü Çoban İçin Hazırlanan Video İzlenme Rekoru Kırıyor - Son Dakika
Magazin

Hüsnü Çoban İçin Hazırlanan Video İzlenme Rekoru Kırıyor

Dizinin 398. bölümünde vurulan ve hayranlarının sosyal medyada cenaze etkinliği düzenlediği Hüsnü Çoban için hazırlanan video izlenme rekoru kırıyor.

22.04.2016 09:48  Güncelleme: 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D ekranlarında 10. sezonu geride bırakan fenomen dizi Arka Sokaklar'ın bu bölümünde Başkomiser Hüsnü Çoban vuruluyor. Ölüp ölmediği bu akşam saat 20.00'de yayınlanacak bölümde ortaya çıkacak.

SOSYAL MEDYADA YENİ ÇILGINLIK

Fakat, dizinin hayranları öldüğü düşünülen Hüsnü Çoban için sosyal medyada gıyabında cenaze töreni etkinliği oluşturdu. 100 bine yakın kişi bugün saat 14.00'te Karacaahmet Mezarlığı'nda gerçekleştirileceği söylenen cenaze törenine gideceğini bildirdi; 58 bine yakın kişi de "gitmeyi düşünüyorum" dedi.

"AZRAİL PİSLİĞİN TEKİ ÇIKTI RIZA BABA"

Hayranları tarafından oluşturulan "Hüsnü Çoban'ın ölmeden önceki son sözü ne olur?" soru-cevap kısmında "Azrail pisliğin teki çıktı Rıza Baba" repliği ilk sırada yer aldı.

VİDEOSU İZLENME REKORU KIRDI

Öte yandan dizinin daha önce yayınlanan bölümlerinden çeşitli kesitlerle Hüsnü Çoban için hazırlanan video da paylaşım sitelerinde izlenme rekorları kırıyor.

Hüsnü Çoban İçin Hazırlanan Video İzlenme Rekoru Kırıyor

Son Dakika Magazin Hüsnü Çoban İçin Hazırlanan Video İzlenme Rekoru Kırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • VİCDAN: BUNCA ŞEHİDE KULAK TIKAYAN DİZİ KARAKTERİNE GÖSTERDİĞİ İLGİYİ GÖSTERMEYEN ŞAHISLAR SİZE SÖYLENECEK KELİME LÜGATTE YOK YAZIKLAR OLSUN... 20 3 Yanıtla
  • Mehmet: Azraili mizah konusu yapanlar geberince göreceksiniz 16 3 Yanıtla
  • Deme: Sizin gibi salaklar ordusu cenaze namazı kilsa ne olur. Cahiller anca simülasyon yapın. 11 5 Yanıtla
  • Geberik hüsnü: bu azrail bi harika dostum 5 4 Yanıtla
  • suna suna: Ne geri zekalilar var ya 6 0 Yanıtla
  • Gizemli: Ölçe mi 2 0 Yanıtla
  • ...: şu ülkede yapılacak ne cok sey varken milletin ugrastıgı seye bak 2 0 Yanıtla
  • Cino bili: Bir ülke mallaşırsa böyle olur işte 1 0 Yanıtla
  • 2121: geberebilrsin aziz nesin haklısın sözlerin çok dogru ama sayı söylediginden çok olabilir ak koyunlar ve bu dizi her şeyi gösteriyo ne diyelim allah akıl fikir versin 1 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: KIYAMET FİTNESİNİN DÜĞMESİNE BASMAK SURETİYLE MEMLEKETİN ALTINI ÜSTÜNE GETİREREK ORTALIĞI MİKSER GİBİ KARIŞTIRIP ÇORBAYA ÇEVİRMENİN NE DEMEK OLDUĞUNUN HESABINI VERME GÜNLERİNİZ GİDEREK HIZLA YAKLAŞMAKTADIR YAZIN YEDİĞİNİZ HURMALAR KIŞIN ... TIRMALAR KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER BUNCA İNSANI HASTA ETTİNİZ SAKAT BIRAKTINIZ BUDA YETMEZMİŞ GİBİ SİVİL DARBE YAPMAK SURETİYLE MİLLETİN CANINI ALDINIZ MUTLAK SURETTE BU HESABIN BEDELİ AĞIR OLACAKTIR KUL HAKKI HESABINI NASIL ÖDEYECEKSİNİZ.. 0 0 Yanıtla

Advertisement