Hüyük'te Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

Hüyük'te Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması Sonuçlandı

Hüyük ilçesinde düzenlenen Siyer-i Nebi bilgi yarışması sonuçlandı.

16.04.2015 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hüyük ilçesinde düzenlenen Siyer-i Nebi bilgi yarışması sonuçlandı.

Hüyük'te Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında İmam Hatip Ortaokulu tarafından organize edilen ortaokullar arası Siyer-i Nebi bilgi yarışması sonuçlandı.

Hz. Muhammed'in hayatının okunmasını, daha iyi tanınmasını, günlük hayatla bağdaştırılmasını ve üst eğitim kurumları için yapılacak merkezi sınavlardan öğrencilerin başarısına katkı sağlaması amacıyla düzenlenen yarışmaya ilgi yoğun oldu.

Yarışmada, birinciliği Suludere Şehit İsmail Şahin Ortaokulu, ikinciliği Hüyük İmam Hatip Ortaokulu, üçüncülüğü ise Çamlıca Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Yunus Emre Ortaokulu paylaştı.

Peygamberimizin hayatından ve hadis-i şeriflerden çeşitli soruların yöneltildiği yarışmada, öğrenciler, donanımları ve bilgi birikimleriyle büyük takdir toplayarak, heyecanla izlendiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ünal, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen Hüyük İmam Hatip Ortaokulu yönetici ve öğretmenlerine, katkılarından dolayı Hüyük Müftülüğüne, Hüyük Belediye Başkanlığına, yarışmaya katılan tüm okulların yönetici, öğretmen, öğrenci ve çalışanlarına teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hüyük'te Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement