İbrahim Hacıosmanoğlu, PFDK'ya Sevk Edildi - Son Dakika
Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu, PFDK'ya Sevk Edildi

İbrahim Hacıosmanoğlu, PFDK\'ya Sevk Edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu PFDK'ya sevk etti.

06.10.2015 16:52  Güncelleme: 17:50

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti. Bordo-mavili kulübün de aynı maçtaki saha olayları nedeniyle kurula sevk edildiği kaydedildi.

HACIOSMANOĞLU PFDK'YA SEVK EDİLDİ

TFF'den yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Torku Konyaspor arasında oynanan maçın ardından sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunması nedeniyle Hacıosmanoğlu'nun PDFK'ya sevkinin gerçekleştirildiği bildirildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, Gaziantepspor, PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Gaziantepsporlu futbolcu Ongjen Vranjes ve Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek'in de PFDK'ya sevk edilmesine karar verildiği vurgulandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İbrahim Hacıosmanoğlu, PFDK'ya Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • vatan: sikeci trabzon küme düsecek 5 0 Yanıtla
  • teabzon: Bu hacioglu trabzonu iflasa götürür maf eder cökerir trabzonu 4 0 Yanıtla
  • trabzonlu: 7 haftadır ligi hakemler beliriyor adam bir şey söyleyince suçlu . ben böyle ahmak istanbul takımlarını tutan bir fedarasyon görmedim rezillikya bu millet nasıl uyuyo. 2 0 Yanıtla
  • ADANALI: Türk futbolunu katleden hakemlerdir,birde siyaseti futbaola bulaştırdılar. 2 0 Yanıtla
  • Marıo: Ya azize 0 1 Yanıtla

Advertisement