ibrahim Tatlıses'ten 'aylan ' Yorumu - Son Dakika
Magazin

ibrahim Tatlıses'ten 'aylan ' Yorumu

Tatlıses, kızı Elif Ada'yla çekilmiş fotoğrafını paylaşıp,

06.09.2015 10:18  Güncelleme: 10:19

Bodrum'da kıyıya vuran Suriyeli Aylan'ın cansız bedeni sadece ülkemizi değil dünyayı da ayağa kaldırdı. Pek çok ülke lideri Aylan üzerinden göçmen sorununa dikkat çekerken, kimileri de konuya çocukların yaşadıkları dramlar üzerinden yaklaştı.

KIZIYLA FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

21 yıl sonra yeniden çocuk sahibi olan İbrahim Tatlıses de kızı Elif Ada'yla birlikte çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşıp ve altına da duygularını yazdı:

"ALLAH'IM DA BANA VURDURMASIN"

"Her şey çocuklarımız için. Çocuklarımız olmazsa yaşamanın ne anlamı var ki? Yemek içmek, uyumak onları dinlemek! Onları anlamak! Onlarla barışık yaşamak daha çocuklarımın birine bir (Fiske) dahi vurmuş değilim! Allah'ım da bana vurdurmasın inşallah. Ara sıra kızdığım sinirlendiğim oluyor tabi ki, ama aşırı kızgınlığım olmaz olmasında inşallah."


Son Dakika Magazin ibrahim Tatlıses'ten 'aylan ' Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • *****: Yok bi de vursaydın el kadar çocuğa ibo. Tabi sen güçsüz olanı dövmeye alışık bir insan olduğun için, aslında gayet normal olan bu durumu marifetmiş gibi anlatıyorsun. Bu arada aylan olayı ile ilgili olan bölümünü pek anlayamadım . 1 1 Yanıtla
  • Kalite.: Hani aylan yorumu ben bisey gremdim. 2 0 Yanıtla
  • Adana.: Hani aylan yorumu.ben bisey gremedim. 2 0 Yanıtla
  • Denizler kralı: Bi otur yerinde be herşeue zıplama sowmen 0 0 Yanıtla
  • gnssss: aynen ben de goremedim 0 0 Yanıtla

Advertisement