İç Güvenlik Yasa Tasarısı'na Protesto - Son Dakika
Yerel

İç Güvenlik Yasa Tasarısı'na Protesto

İç Güvenlik Yasa Tasarısı\'na Protesto

Samsun’da Kamu Emekçileri Sendikaları Federasyonu(KESK), Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu(DİSK) ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) üyeleri ’İç Güvenlik Yasa Tasarısı’nı protesto yürüyüşü düzenledi.

23.02.2015 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da Kamu Emekçileri Sendikaları Federasyonu(KESK), Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu(DİSK) ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) üyeleri 'İç Güvenlik Yasa Tasarısı'nı protesto yürüyüşü düzenledi.

İstiklal Caddesi üzerinden sloganlar eşliğinde başlanan yürüyüş Konak Sineması önünde basın açıklaması ile son buldu. Grup adına basın açıklaması yapan KESK Dönem Sözcüsü Tacettin Aydın, "İç Güvenlik Yasa Tasarısı, her türlü itiraz ve uyarılara rağmen ısrarla çıkarılmak istenmektedir. Bugüne kadar hemen hemen her gün ülkenin dört bir tarafında açıklamalar yapılıyor, gösteri ve yürüyüşler düzenleniyor. Bizler emek ve demokrasi güçleri ile birlikte ülkemiz adına, demokrasi ve insan hakları adına bu yasa tasarısına karşı çıkıyor, tasarının yasalaşmaması için her türlü demokratik tepkiyi vereceğimizi buradan ilan ediyor ve bu tasarıya hayır diyoruz" dedi.

Basın açıklamasının ardından grup sessizce dağıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İç Güvenlik Yasa Tasarısı'na Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement