Ifa 2015: Huawei, Komple Metal Kasalı Mate S'i Duyurdu - Son Dakika
Teknoloji

Ifa 2015: Huawei, Komple Metal Kasalı Mate S'i Duyurdu

Ifa 2015: Huawei, Komple Metal Kasalı Mate S\'i Duyurdu

Huawei, az önce başlayan etkinliğinde merakla beklenen akıllı telefonu Huawei Mate S'i duyurdu.

02.09.2015 16:47
Emre Çetinkaya - -

IFA 2015 fuarında bombalar birer birer patlamaya devam ediyor. İlk olarak Acer'ın akıllı telefonlarından sonra az önce de Huawei merakla beklenen akıllı telefonunu tüketicilerin beğenisine sundu. Geçtiğimiz gün etkinlik öncesi görüntüleri sızan Huawei Mate S, az önce resmen duyuruldu.


Komple metal kasasıyla oldukça şık görünen Mate S, 5.5 inç büyüklüğünde ve 1080p çözünürlüğünde ekrana sahip. Cihazın bu ekranında basınca duyarlı özel bir teknolojinin kullanıldığını da belirtelim. Apple'ın da yeni iPhone'larda kullanacağı bu teknolojinin bilinen ismi ise Force Touch. Bunların yanında cihazın bu ekranının, 2.5D ekran paneliyle oldukça hoş göründüğünü de ekleyelim.


Huawei'nin yeni phablet modeli, gücünü ise kendisinin en yeni yonga seti olan Kirin 935'den alıyor. Diğer taraftan 3 GB RAM, 20 MP arka kamera, 8 MP ön kamera ve parmak izi sensörü ise cihazın diğer özelliklerini oluşturuyor.


Huawei Mate S, 15 Eylül'den itibaren 30'dan fazla ülkede satışa çıkacak. Cihazın titanyum grisi veya mistik şampanya renk seçeneklerine sahip 32 GB modeli 649 euro fiyat etiketiyle satışa çıkacak. Altın ve mercan pembesi renk seçeneğine sahip 64 GB modeli ise 699 euro fiyat etiketine sahip olacak.





Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Ifa 2015: Huawei, Komple Metal Kasalı Mate S'i Duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement