Iğdır Polisi, "Kuş" Uçurmadı - Son Dakika
Yerel

Iğdır Polisi, "Kuş" Uçurmadı

Iğdır Polisi, "Kuş" Uçurmadı

Iğdır Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Huzur 76" uygulaması kapsamında kentin 22 farklı noktasında yaklaşık 300 polisin katılımıyla asayiş kontrolü gerçekleştirdi.

16.08.2014 09:37  Güncelleme: 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Emniyet Müdürlüğü'nün genel asayiş uygulamaları olarak yürüttüğü çalışma, yaklaşık 4 saat boyunca sürdü.

Kentteki anayollarda ve sık kullanılan güzergahlardan geçen araçları durduran emniyet ekipleri, şüpheli görünen araçlarda arama yaptı.

Yapılan arama neticesinde, değişik suçlardan aranan 2 kişi yakalanırken, bin 578 paket gümrük kaçağı sigara, 196 gram uyuşturucu ve 9 kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Öte yandan eğelence merkezlerine yakın bölgelerde yapılan çalışma kapsamında da 5 kişi alkollü araç kullanmaktan, 3 kişi ise ehliyetsiz araç kullanmaktan işleme tabi tutuldu.

Emniyet Müdürü Yüksel Babal'ın tüm noktalara giderek kontrol ettiği çalışma boyunca 19 araç ve 1 motosiklet trafikten men edilirken, sürücülere de 41 bin 774 lira ceza kesildi.

Yaklaşık 300 polisin katılımıyla 22 noktada gerçekleştirilen asayiş uygulaması, renkli görüntülere de sahne oldu. Durdurulan bir aracın bagajında telef olmuş hayvanlar bulunurken, uygulama sırasında bazı araç sürücülerinin heyecana kapılarak kontrol noktasında ters şeritten ilerlemeye çalıştığı görüldü. - Iğdır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Iğdır Polisi, 'Kuş' Uçurmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement