Iğdırlı öğrenciler Galatasaray Sivasspor maçını izleyecek - Son Dakika
Spor

Iğdırlı öğrenciler Galatasaray Sivasspor maçını izleyecek

Iğdırlı öğrenciler Galatasaray Sivasspor maçını izleyecek

Iğdır Emniyet Müdürlüğü'nün "Doğudan Yükselen Umutlar" adlı projesi kapsamında İstanbul'u gezecek öğrenciler, Spor Toto Süper Lig 12. haftasında Türk Telekom Arena'da oynanacak ...

21.11.2013 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır Emniyet Müdürlüğü'nün "Doğudan Yükselen Umutlar" adlı projesi kapsamında İstanbul'u gezecek öğrenciler, Spor Toto Süper Lig 12. haftasında Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray- Sivasspor karşılaşmasını izleyecek.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında hazırladığı projeyle İstanbul'a gidecek öğrenciler için uğurlama töreni düzenlendi.

Vali Ahmet Pek, Valilik bahçesinde düzenlenen uğurlama töreninde yaptığı konuşmada, proje sayesinde birçok öğrencinin ilk defa İstanbul'u göreceğini söyledi.

Öğrencilerin İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini gezeceğini belirten Pek, şöyle konuştu:

"Proje kapsamında ilk olarak futbol turnuvası düzenlendi. Turnuvada dereceye giren takımın oyuncuları İstanbul'a gitmeye hak kazandı. Gezinin yanı sıra öğrenciler, Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray-Sivasspor maçını izleyecek. Öğrencilerimiz İstanbul'da gördükleri tarihi yerleri gelip burada arkadaşlarına anlatacaklar. Onlar için unutulmayacak bir anı olacak. En güzeli dünyaca ünlü futbolcuları izleyecekler. Bu tür projelerin devam edeceğine inanıyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Iğdırlı öğrenciler Galatasaray Sivasspor maçını izleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement