İhlas Kolejinden, Kar Yağışı Engeline Uzaktan Eğitimle Çözüm - Son Dakika
Güncel

İhlas Kolejinden, Kar Yağışı Engeline Uzaktan Eğitimle Çözüm

Kar yağışı nedeniyle bir çok kentte okullar tatil edilirken, İhlas Koleji, öğrencilerinin derslerinden geri kalmaması için uzaktan eğitim sistemini devreye koydu.

07.01.2015 17:33  Güncelleme: 17:44

Ülkemizi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle bir çok kentte okullar tatil edilirken, İhlas Koleji, öğrencilerinin derslerinden geri kalmaması için uzaktan eğitim sistemini devreye aldı.

İhlas Koleji Matematik öğretmenlerinden Halil Keskinbıçak, uzaktan eğitimle öğrencilerine sınav öncesinde ders anlattı. Hava koşullarının, sınav dönemi öncesinde öğrencileri olumsuz etkilediğini belirten Keskinbıçak, "Önümüzdeki hafta, sınav haftası. Çocuklarımızın ders tekrarına ihtiyacı olduğunu gördük. Kendileri için uzaktan eğitimi devreye aldık. Oldukça faydalı bir ders oldu" dedi. Keskinbıçak, dersten yararlanamayan öğrenciler için dersin tekrarının video paylaşım sitesi Youtube'dan izlenebileceğini belirtti.

TEKNOLOJİNİN EĞİTİME OLAN FAYDALARINDAN YARARLANIYORUZ

Okullarında uzaktan eğitim sisteminin uzun zamandır uygulandığını ifade eden İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, elde olmayan sebeplerden dolayı okulların tatil olduğu durumlarda bu sistem ile öğrencilere ulaştıklarını söyledi.

Teknolojinin her alanda olduğu gibi eğitime de önemli katkıları olduğuna değinen Koç, "İhlas Koleji eğitim teknolojilerini sürekli takip eden ve uygulanabilir her teknolojiyi okullarına taşıyan bir eğitim kurumudur" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İhlas Kolejinden, Kar Yağışı Engeline Uzaktan Eğitimle Çözüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement