İki Genç, Apple Store'daki İphone 6 Plus'ları Büktü Ve… - Son Dakika
Teknoloji

İki Genç, Apple Store'daki İphone 6 Plus'ları Büktü Ve…

İki Genç, Apple Store\'daki İphone 6 Plus\'ları Büktü Ve…

Apple'ın başı uzun bir süre daha dertten kurtulmayacak gibi görünüyor!

30.09.2014 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Apple'ın başı uzun bir süre daha dertten kurtulmayacak gibi görünüyor! Neden mi? İki genç, Apple Store'a girip tüm iPhone 6 Plus'ları gizlice büktüler…

Apple'ın yeni nesil akıllı telefon modelleri 4.7 inçlik iPhone 6 ve 5.5 inçlik iPhone 6 Plus modelleri hakkında şikayetler gelmeye devam ediyor. Daha doğrusu iPhone 6 Plus hakkında. Geçtiğimiz hafta sizlerle de paylaştığımız haberimizde Apple'ın phablet modeli iPhone 6 Plus'ın kolaylıkla bükülebildiğine yer vermiştik.

Birçok akıllı telefon üreticisinin diline düşüp dalga konusu olan Apple, kullanıcılarından da olumsuz eleştiriler almaya devam ediyor. Bir kullanıcının arka cebinde kalan ve eline aldığında büküldüğünü gören iPhone 6 Plus için art arda birçok test ekibi tarafından test edilmiş ve yaşanan bu durum kanıtlanmıştı.

Şimdi ise yaşı 15-16 olan Danny ve Kylie adındaki iki çocuk, gizli bir kamerayla Apple Store'a girerek tüm iPhone 6 Plus'ları test etmek amacıyla gizlice büktü. Apple Store çalışanları tarafından yakalanan iki yakın arkadaş, kendilerinin bükmediğini savunmuş ve yalnızca test etmek istediklerini öne sürmüş.

Görünüşe göre, iPhone 6 Plus'ın bükülüyor olması Apple'ın başına daha çok işler açacak. Dilerseniz şimdi Danny ve Kylie'nin gizli çekim yaptığı o video ile sizleri baş başa bırakalım. İyi seyirler:

The post İki Genç, Apple Store'daki iPhone 6 Plus'ları Büktü Ve… appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji İki Genç, Apple Store'daki İphone 6 Plus'ları Büktü Ve… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement