İki Golle Arda Yıldızlaştı, Luis Enrique Övgüler Yağdırdı - Son Dakika
Güncel

İki Golle Arda Yıldızlaştı, Luis Enrique Övgüler Yağdırdı

İSPANYA Süper Kupası, 2-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Sevilla'yı 3-0 yenen Barcelona'nın oldu.

18.08.2016 09:28

İSPANYA Süper Kupası, 2-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Sevilla'yı 3-0 yenen Barcelona'nın oldu. Barcelona'nın iki golünü atan ve "Maçın yıldızı" olarak öne çıkan Arda Turan, hem teknik direktörü Luis Enrique, hem de İspanyol basınından övgü aldı.

Luis Enrique, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, "Arda golcü değil, ama bugün bunu da yapabileceğini gösterdi" dedi. Enrique, Barcelona'ya verilen ceza nedeniyle geçen sezon takıma geç dahil olmasına rağmen Türk futbolcunun ilk yılındaki performansından da memnun olduğunu söyledi. Arda'nın çok yönlü bir futbolcu olduğunu ifade eden Luis Enrique, "Hem Arda'dan, hem takımdan hem atılan gollerden fazlasıyla memnunum. Arda, forvet ve orta saha oynuyor. Daha fazla da koşmaya başladı" dedi.

İKİ YEDEĞİ PARLATIYOR

Geçen sezon yedek kalan Arda ve Munir'in çok kaliteli futbolcular olduğunu söyleyen Enrique, "Barcelona sezona Arda'nın önemli katkısıyla kazanarak başladı" ifadesini kullandı.

İSPANYOL BASININDAN ÖVGÜ

İspanyol basınından Arda başlıkları ise şöyle.

MARCA GAZETESİ: "Süper Arda" başlığını atarak, Arda, Messi ile her geçen gün daha uyum içinde ve Barcelona'daki futbolunun yükselişini yaşıyor

AS GAZETESİ: "Arda'nın Süper Kupası" başlığı altında verdiği haberde, Türk futbolcunun Sevilla karşısındaki oyun ritminin maçın kaderini belirlediğini yazdı. Arda'nın attığı ikinci golün akıl dolu olduğuna dikkati çeken gazete, "Barcelona sezona Arda'nın ritmiyle kazanarak başladı" yorumunu yaptı.

EL MUNDO DEPORTİVO: "Arda ve Messi'nin Süper Kupası" başlığını atarak, "Türk ve Arjantinli futbolcular parıldadı" diye yazdı.

SPORT GAZETESİ: "Arda, Barcelona'daki en iyi futbolunu Sevilla karşısında oynadı. Neymar'ın boşluğunda forvette sol kanatta üçüncü maçına çıktı ve burayı doldurabileceğini goller atarak kanıtladı. Arda, geçtiğimiz sezon 13'ü ilk 11'de olmak üzere oynadığı toplam 25 maçta attığı iki golü, bu sezon Süper Kupa'nın rövanşında attı. Neymar'ın yokluğunu iyi değerlendiren Arda, Luis Enrique'nin güvenini daha fazla kazandı" ifadesini kullandı. - Barcelona

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İki Golle Arda Yıldızlaştı, Luis Enrique Övgüler Yağdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement