İki İlde Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Yerel

İki İlde Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu

Yalova Emniyet Müdürlüğü tarafından İstanbul ve Yalova'da düzenlenen operasyonda, 515 gram toz esrar, 335 gram bonzai, 17 gram bonzai yapımında kullanılan madde ile bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

27.04.2015 13:44

Yalova Emniyet Müdürlüğü tarafından İstanbul ve Yalova'da düzenlenen operasyonda, 515 gram toz esrar, 335 gram bonzai, 17 gram bonzai yapımında kullanılan madde ile bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden 6'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre; Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından İstanbul ilinden uyuşturucu ve uyarıcı madde temin ederek Yalova'da satışını yapan 9 kişi takibe alındı.

Yapılan 4 aylık çalışma sonucunda belirli zaman aralıklarında 516 gram toz esrar, 335 gram bonzai, 17 gram bonzai yapımında kullanılan madde, bir tabanca ve bu tabancaya ait 10 mermi ele geçirildi.

Operasyon kapsamında Yalova ve İstanbul'da 9 ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda ise 9 kişi gözaltına alındı.

Zanlılardan E.Ö (25), T.E (24), S.T (25), İ.H.D (24), T.Y (24), T.T (34) çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İki İlde Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement