İki Kişinin Çektiği Faytonla Seçim Turu Yaptı - Son Dakika
Güncel

İki Kişinin Çektiği Faytonla Seçim Turu Yaptı

Sivas'ta bağımsız milletvekili adayı olan Ahmet Yıldız, yapacağı miting öncesi iki kişinin çektiği faytonla ilçeyi gezerek oy istedi.

29.05.2015 16:41  Güncelleme: 17:20

Geçen yerel seçimde bağımsız belediye başkan adayı olup 35 oy alan, bu kez de banka kredisi kullanarak bağımsız milletvekili adayı olan Ahmet Yıldız, kendine özgü propaganda yöntemleri kullanıyor. Yıldız, yapacağı miting iki kişinin çektiği faytonla ilçeyi gezerek oy istedi.

500 LİRAYA ANLAŞTI

Sivas'ın Zara ilçesinde yaşayan bağımsız milletvekili adayı 60 yaşındaki Ahmet Yıldız, yapacağı miting öncesi, 500 liraya anlaştığı iki kişinin çektiği faytonla ilçeyi gezerek oy istedi.

ANONS YAPMAYI UNUTMADILAR

Vatandaşların şaşkın bakışları arasında seçim çalışmasını yürüten Yıldız'ın faytonunu çeken iki kişi, sık sık "Bağımsız aday Ahmet Yıldız", "Desteklerimiz Seyfi Başkan'a" diye seslenerek vatandaştan destek istedi.

"ARABALARA KARŞI OLDUĞUM İÇİN FAYTONLA GEZİYORUM"

Yıldız, yaptığı açıklamada, "Belediye başkan adaylığımda 'Faytonla halkı selamlayacağım' dedim, o zaman kısmet olmadı, bugün sözümü yerine getiriyorum. 'Bütün arabaları kaldıracağım, yasaklayacağım' dedim. Arabalara karşı olduğum için faytonla geziyorum. Eskiden de at arabaları vardı. Bu arabalara insanlar koşuluyordu. Faytonun atları var ama uzun zamandır koşulmadığı için bize zarar verebileceklerinden dolayı bu yola başvurdum" diye konuştu.

"ATLAR HAM OLDUĞU İÇİN FAYTONU BİZ ÇEKİYORUZ"

Faytonu çekenlerden Fevzi Tekbaş da "Atlar ham oldukları için faytonu çekmek bize düştü. Seyfi Başkanı seviyoruz, destekliyoruz" dedi. Daha sonra faytonla miting alanına gelen Yıldız, vatandaşların ilgisiyle kürsüye çıktı.

YILDIZ'DAN İLGİNÇ VAATLER

Burada kendisini dinleyen az sayıdaki meraklı kalabalığa hitap eden Yıldız, bağımsız aday olarak meclise gittiğinde bütün siyasi partileri kapatacağını, arabaları yasaklayacağını, herkesin faytonla gidip geleceğini söyledi.

FAYTONU ÇEKEN KİŞİLER AT GİBİ KİŞNEDİ

Banka kredisi çekerek aday olduğunu anımsatan Yıldız, "Taksitlerim emekli maaşımdan düzenli olarak kesiliyor. 500 lira faytonu çeken arkadaşlara verdim" ifadesini kullandı. Yıldız, mitingin sonunda, "Gelin atlarım, kişneyin" diyerek faytonu çekenleri kürsüye çağırdı. Bunun üzerine faytonu çeken kişiler, at kişnemesi taklidi yaptılar.

İki Kişinin Çektiği Faytonla Seçim Turu Yaptı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İki Kişinin Çektiği Faytonla Seçim Turu Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (39)

  • Ali Kemal : Abi ne içiyorsan bizede gönder bizim vekillerde içsin 28 0 Yanıtla
  • Asassins: Ne salak insanlar var 17 3 Yanıtla
  • Mrt: Ya arkadaş sirf dalga geçmek haber olsun diye gariban adamı oturtmuşlar faytona dalga geçmişler 17 0 Yanıtla
  • Hahha: Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün 10 0 Yanıtla
  • kurdoglu muslihiddin: yorumcu arkadaslar dikkat edin ilyas salmana benziyor adam beyin ozurlu bemce chp den aday olmaliydi 6 3 Yanıtla
  • İSLAM KOMUNIST PARTISI: Üç tekerlekli bisikletler var...yazik değil mi bu adamlara??? Haydut 6 0 Yanıtla
  • addo keles: Sen once git Turkce ogren ondan sonra aday ol. 5 0 Yanıtla
  • bizim meclis iş yok: Emekli ile asgari ücret ne olacak dayı sen halden anlarsın şu vekillerin kulağını bir çek 4 0 Yanıtla
  • sefa: deli lan bu 3 0 Yanıtla
  • bulut: Ne ictiysen bizde gönder 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement