İl Genel Meclisi Başkanı Sel'den Esob Başkanı Konak'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İl Genel Meclisi Başkanı Sel'den Esob Başkanı Konak'a Ziyaret

İl Genel Meclisi Başkanı Sel\'den Esob Başkanı Konak\'a Ziyaret

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Salih Sel, Esnaf Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak’ı ziyaret etti.

05.05.2016 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Salih Sel, Esnaf Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Salih Sel, İl Genel Meclisi tarihinde ilk kez bütün partilerin oyunu alarak başkan seçildiğini söyledi. Sel, "İl Genel Meclisi'nde bizim partili, muhalefet partili demedik. Nereye hizmet gerektiriyorsa oraya hizmet verdik. İktidarı ile muhalefeti ile bütün meclis üyesi arkadaşlarımız Afyon'un menfaatleri için çalışıyor. Afjet, büyük yatırımlara imza attı. Önümüzdeki aylarda elektrik üretimine de başlayacak. Afjet iflas etme noktasından bugünlere yüz milyonlarca dolarlık bir şirkete haline geldi. Bizler Allah'ın izniyle daha güzel işlere imza atacağız" dedi.

Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına Abdülkadir Konak'ın yeniden seçilmesini memnuniyetle karşıladıklarını da ifade eden Sel, Başkan Konak ve ekibine başarılar diledi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Genel Meclisi Başkanı Sel'den Esob Başkanı Konak'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement