İlçe Müftüleri Urfa'da Buluştu - Son Dakika
Güncel

İlçe Müftüleri Urfa'da Buluştu

İlçe Müftüleri Urfa\'da Buluştu

2015 Yılı Ağustos Ayı İlçe Müftüler Toplantısı, Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık başkanlığında yapıldı.

31.08.2015 11:03

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde koordinasyonu sağlamak, birlikteliği güçlendirmek amacıyla, her ay Şanlıurfa'nın farklı bir ilçesinde yapılan ilçe müftüler toplantısı Ağustos ayında Şanlıurfa İl Müftülüğünde yapıldı.

Toplantıya İl Müftüsü İhsan Açık, il müftü yardımcıları, Şanlıurfa Eğitim Merkezi Müdürü ve 13 ilçe müftüsü katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı, gündemin okunması ve yapılan istişarelerle devam etti.

İl Müftüsü İhsan Açık başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ağırlıklı olarak Ankara'da düzenlenen İl Müftüleri Seminerinde alınan kararlar ilçe müftüleriyle müzakere edildi.

Toplantıda, İl Müftüleri Seminerinde alınan kararların duyurulması, tayını çıkan Viranşehir İlçe Müftüsü Abdurrakıp Aslan'ın veda konuşması ve uğurlanması, Yaz Kur'an Kurslarının değerlendirilmesi, 2015 yılı vekalet yoluyla kurban kesilmesi organizasyonu yazısının değerlendirmesi konuları istişarelerle devam etti. Toplantı diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından başarı temennileri ile sona erdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel İlçe Müftüleri Urfa'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement