İldiz: "Takım Olarak Çalışıyoruz ve Daha İyi Olacağız" - Son Dakika
Spor

İldiz: "Takım Olarak Çalışıyoruz ve Daha İyi Olacağız"

İldiz: "Takım Olarak Çalışıyoruz ve Daha İyi Olacağız"

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Yücel İldiz Karşıyaka ile oynanan hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada, “Takım olarak Bolu Termal’de ikinci hazırlık dönemini sorunsuz geçiriyoruz.

26.07.2015 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Yücel İldiz Karşıyaka ile oynanan hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada, "Takım olarak Bolu Termal'de ikinci hazırlık dönemini sorunsuz geçiriyoruz. İlk hazırlık maçına çıktık. Sonucun fazla da önemi yok. Bizim arzuladığımızın sahaya yansıtılması önemli" dedi.

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un teknik sorumlusu Yücel İldiz, sarı-kırmızılı takımın 3-1 kaybettiği Karşıyaka maçıyla ilgili olarak, oynanan maçın fazla bir öneminin olmadığını kaydetti. Yücel İldiz, "Skorun fazla da önemi yoktur. İlk hazırlık maçımızdı. Olumlu yönlerimiz de var, olumsuz yönlerimiz de. Kendi aramızda bile maç oynamadan, ciddi bir rakiple oynadık. Grubumuzda önemli transferler yapmış bir rakip vardı karşımızda. Maçın geneline baktığımızda rakibe fazla pozisyon da vermedik. Yakaladıkları pozisyonları değerlendirdiler. İkinci yarıdaki pozisyonları değerlendirseydik farklı olurdu maç. Ama yine de düşüncemiz aynı olurdu. İlk hazırlık maçında benim görmek istediklerimi görmem önemliydi. İyi bir hazırlık maçı oldu. Önümüzde yoğun bir hazırlık maçı takvimi var. Tabi yoğun bir kamp döneminden geçiyoruz. Bu temponun ardından oyuncularımın sahada fazlaca yorulmaları normal. Takım olarak çalışıyoruz ve daha iyi olacağız. Önümüzdeki maçlarda daha iyi bir takım izleyeceğimizden hiç şüphem yok. Yabancı oyuncularımızın da adaptasyon sorununu aşması halinde ilerleyen maçlarda daha iyi olacaklarını düşünüyorum" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İldiz: 'Takım Olarak Çalışıyoruz ve Daha İyi Olacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement