İlk Yardım Hayat Kurtarır" Projesi - Son Dakika
Güncel

İlk Yardım Hayat Kurtarır" Projesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığınca, "İlk Yardım Hayat Kurtarır" projesinin katılım belgesi töreni gerçekleştirildi.

26.05.2016 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığınca, "İlk Yardım Hayat Kurtarır" projesinin katılım belgesi töreni gerçekleştirildi.

Sosyal Gelişim Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Aydın Sarı, hayat kurtarmaya ya da olası tehlikeleri en aza indirgemeye yönelik olan temel ilk yardım eğitimi kurslarını geniş kitlelere ulaştırmaya devam edeceklerini söyledi.

Sarı, sağlıklı bir toplum inşa etmek isteniliyorsa toplumu oluşturan bireylere nasıl sağlıklı olunacağı hakkında bilgiler verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Toplumun bu bilgileri gerçek hayatta kullanmalarını sağlamayı amaçladıklarını belirten Sarı, "Herkes İçin Sağlık" projesi kapsamında yıl boyunca alanında uzman hekimler tarafından konferanslar vermeye devam ettik. Bugüne kadar 2 bin 500 kişiye eğitim sunduk. Hayat kurtarmaya ya da olası tehlikeleri en aza indirgemeye yönelik olan temel ilk yardım eğitimi kurslarını geniş kitlelere ulaştırmaya devam edeceğiz. Özellikle ülkemizde trafik kazaları ve doğal afetler gibi öngörülemeyen ani kazalar sıklıkla meydana geldiğinden ilk yardım eğitimi her geçen gün daha çok önem kazanıyor." diye konuştu.

Programın devamında kursiyerlere katılım belgeleri takdim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İlk Yardım Hayat Kurtarır' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement