İlkadım İlçesinde Tercih Danışma Merkezleri - Son Dakika
Yerel

İlkadım İlçesinde Tercih Danışma Merkezleri

İlkadım İlçesinde Tercih Danışma Merkezleri

Samsun'un İlkadım ilçesinde 7 okulda 13 rehber öğretmenin görev aldığı Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) tercih merkezleri oluşturuldu.

07.07.2014 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un İlkadım ilçesinde 7 okulda 13 rehber öğretmenin görev aldığı Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) tercih merkezleri oluşturuldu.

İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi'nde oluşturulan tercih merkezini İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu ve Samsun Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) Müdürü Alicengiz Ciğerci ziyaret etti.

Tercih merkezine gelen veliler ve öğrencilerle ilgilenen İlkadım Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, "Lise son sınıf öğrencilerimizin LYS yerleştirme puanlarının açıklamasından sonra önemli bir ihtiyaç olan tercih danışma merkezleri ilçemizde 7 noktada 13 öğretmenin oluşturduğu merkezlerde 7 - 17 Temmuz tarihleri arasında açık olacaktır. Üniversite tercihlerinde yerleştirme puanı, üniversiteler hakkında bilgiler, mesleki bilgiler uzman rehber öğretmenlerimiz tarafından Rehberlik ve Araştırma Merkezimiz koordinatörlüğünde yürütülecektir. Tüm öğrencilerimizi, velilerimizi tercih merkezlerimize bekliyoruz" dedi.

Tercih danışma merkezi açılan okullar hakkında bilgi veren Numanoğlu, "İlkadım ilçemizde İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi ile birlikte Piri Reis Ticaret Meslek Lisesi, Gazi Anadolu Lisesi, Ondokuzmayıs Lisesi, Sema Cengiz Büberci Kız Meslek Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi ve Samsun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde de tercih merkezleri bulunmaktadır" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkadım İlçesinde Tercih Danışma Merkezleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement