Son dakika İmar Barışı haberleri, İmar Barışı son dakika, son dakika İmar Barışı

Son Dakika İmar Barışı Haberleri

  • Kayseri'de kurusıkı tabanca oyunu faciayla sonuçlandı
    23:55 Kayseri'de kurusıkı tabanca oyunu faciayla sonuçlandı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, oynadıkları kurusıkı tabancanın ateş alması sonucu yaralanan 2 çocuk hastaneye kaldırıldı. Yavuzlar Mahallesi İmar Sokak'ta, C.A. (16) ve arkadaşı O.D. (16) bahçede kurusıkı tabanca ile oynarken silah ateş aldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuklar, ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Murat Kurum, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programına katıldı
    23:35 Murat Kurum, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programına katıldı

    İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Şişli'de düzenlenen '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' programına katıldı. Kurum, şehitlerimize olan borcumuzu geleceğe emin adımlarla ilerleyen bir Türkiye'yi inşa etmek olarak tanımladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise Çanakkale'nin tarihin akışını değiştiren bir savaş olduğunu vurguladı.

  • Kocasinan'da Kurusıkı Tabanca İle Oynayan Çocuklar Yaralandı
    23:11 Kocasinan'da Kurusıkı Tabanca İle Oynayan Çocuklar Yaralandı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi'nde kurusıkı tabanca ile oynayan 16 yaşındaki C.A. ve O.D., tabancanın ateş alması sonucu ellerinden yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi ve yaralı çocuklar Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Çevre Bakanı: Kentsel dönüşümü sadece AK Parti ve MHP belediyeleri yapıyor
    21:52 Çevre Bakanı: Kentsel dönüşümü sadece AK Parti ve MHP belediyeleri yapıyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüme ilişkin, "Bakanlık olarak biz hazırız. Belediyelerimiz bize yardımcı olursa, biz onların hep yanındayız. Fakat şu gerçekliği de söylemezsem olmaz.

  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: Türkiye daha güçlü ve iddialı
    21:30 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: Türkiye daha güçlü ve iddialı

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Iğdır'da yaptığı konuşmada Türkiye'nin güçlendiğini ve daha iddialı olduğunu belirtti. Işıkhan, terörle mücadelede milletin vakur duruşunu vurgulayarak, Türkiye'nin tam bağımsız bir ülke olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

  • Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, İçmeler ve Tavşan Burnu'nda Tekne İmalatçılarıyla Buluştu
    20:52 Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, İçmeler ve Tavşan Burnu'nda Tekne İmalatçılarıyla Buluştu

    Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, İçmeler ve Tavşan Burnu'nda tekne, yat imalatçıları ve çalışanlarıyla buluştu. İçmeler'i turizm destinasyonuna dönüştüreceklerini söyleyen Tosun, altyapı sorunlarını çözeceklerini ve marka çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.

  • Manisa OSB Köprülü Kavşağının temeli atıldı
    20:52 Manisa OSB Köprülü Kavşağının temeli atıldı

    Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi işbirliğinde; OSB girişinde yaşanan trafik yoğunluğuna nefes aldırmak amacıyla hazırlanan 3 katlı kavşak projesinin temeli, törenle atıldı.

  • İmamoğlu: Memleketini, Şehrini, Doğasını, Suyunu, Havasını Koruyan En Büyük Milliyetçidir
    20:14 İmamoğlu: Memleketini, Şehrini, Doğasını, Suyunu, Havasını Koruyan En Büyük Milliyetçidir

    İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, “Bugün Büyükçekmece Gölü'nün muazzam tabiatının bir bölümünü, 1 milyon 200 bin metrekaresini hizmete açıyoruz. Memleketini, şehrini koruyan en büyük milliyetçidir. Doğasını, suyunu, havasını koruyan en büyük milliyetçidir. Benim Atatürk milliyetçiliğim, memleketinin her insanını eşit gören milliyetçiliktir. Bir de kalkınmayı, icraatçılığı, ekonomik kalkınmayı, güvenlikle birlikte koruyan kavramdır milliyetçilik” dedi.

  • AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya: Dev eserler karıncalar gibi çalışarak ortaya çıkıyor
    20:08 AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya: Dev eserler karıncalar gibi çalışarak ortaya çıkıyor

    AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, 5000 Evler Mahallesinde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Çetinkaya, dev eserlerin pankartlarla, iftiralarla yapılmadığını belirterek, Karabük için karınca gibi çalışacaklarını söyledi.

  • Terme Adliyesi Lojmanlarının Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi
    20:03 Terme Adliyesi Lojmanlarının Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

    Samsun'un Terme ilçesinde Terme Adliyesi lojmanlarının temel atma töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Belediye Başkanı Ali Kılıç, Terme Belediyesi'nin yoğun çalışmalarının meyvelerini her geçen gün aldıklarını dile getirdi. Başsavcının da katkılarıyla birlikte yaklaşık 18 dairelik bir blok kazandırıldı. Törene, kaymakam, müftü, siyasi parti temsilcileri ve adliye çalışanları da katıldı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ankara'da metro filan bir şey yok, derdi de yok'
    17:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ankara'da metro filan bir şey yok, derdi de yok'

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Keçiören'de Atatürk Cumhuriyet Kulesi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Ankara'da metro gibi ulaşım projelerinin olmadığını ve belediye başkan adaylarının hizmet üretmediklerini belirtti.

  • AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, EOSB'deki Fabrikaları Ziyaret Etti
    16:40 AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, EOSB'deki Fabrikaları Ziyaret Etti

    AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, beraberindeki adaylar ile birlikte Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrikaları ziyaret etti. Hatipoğlu, ziyaret sırasında çevre yolu, tramvay ulaşımı ve trafik sorunları hakkında projeler geliştirildiğini belirterek, Eskişehir'in yaşadığı sorunları çözeceklerini ve herkese eşit hizmet götüreceklerini ifade etti.

  • Kocaeli'de 6 sektörün yeşil dönüşümü için yol haritaları tanıtıldı
    16:27 Kocaeli'de 6 sektörün yeşil dönüşümü için yol haritaları tanıtıldı

    Kocaeli'de düzenlenen bir programda demir-çelik, alüminyum, gübre, kimyasal, plastik ve çimento sektörlerinin yeşil dönüşümünde temel oluşturacak yol haritaları tanıtıldı. Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Türkiye Ülke Başkan Vekili Hande Işlak, finansal kuruluşların yeşil dönüşümü desteklemesinin önemini vurguladı. TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ise sektörlerin teknoloji yol haritalarını 14 ayda hazırladıklarını belirtti.

  • Hakan Tütüncü, ANTGİAD Üyelerine Antalya'nın Vizyonunu Anlattı
    16:09 Hakan Tütüncü, ANTGİAD Üyelerine Antalya'nın Vizyonunu Anlattı

    Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Hakan Tütüncü, ANTGİAD Başkanı Ercan Yavaş ve Yönetim Kurulu ile bir araya gelerek ANTGİAD üyelerine Antalya'nın vizyonunu ve projelerini anlattı.

  • Konya'da Fuat Sezgin Gençlik ve Spor Merkezi ile Şefik Can Parkı'nın açılışı yapıldı
    16:00 Konya'da Fuat Sezgin Gençlik ve Spor Merkezi ile Şefik Can Parkı'nın açılışı yapıldı

    Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Fuat Sezgin Gençlik ve Spor Merkezi ile Şefik Can Parkı 3. Etabın açılışını gerçekleştirildi.

  • Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Hankendi'de Nevruz ateşini yaktı
    15:45 Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Hankendi'de Nevruz ateşini yaktı

    Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Karabağ'daki işgalci rejimin bir zamanlar 'başkent' olarak gördüğü Hankendi'de Nevruz ateşini yaktı. Aliyev, Karabağ bölgesinin en büyük kenti olan Hankendi'de Nevruz ateşini yaktıktan sonra ulusa seslendi. Azerbaycan halkının Nevruz Bayramı'nı kutlayan Aliyev, artık 4 yıldır Nevruz ateşini işgalden kurtarılan bölgelerde yaktığını, bunun da büyük mutluluk olduğunu söyledi. Aliyev, 6 ay önce gerçekleştirilen antiterör operasyonu sonucu Azerbaycan'ın toprak bütünlüğü ve egemenliğinin tam sağlandığını hatırlattı. İşgalden kurtardıkları bölgelerde imar ve ihya çalışmaları yaptıklarını, insanların ata yurtlarına dönmeye başladığını belirten Aliyev, 'Antiterör operasyonu ile Ermenistan'ın arkasında hangi güç durursa dursun yolumuzdan dönmeyeceğimizi, istediğimizi elde edeceğimizi bir kez daha gösterdik ve başardık.' dedi.

  • NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile bir araya geldi
    14:49 NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile bir araya geldi

    NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile Bakü'de bir araya geldi. Görüşmede, Azerbaycan'da yapılan restorasyon çalışmaları, mayın tehlikesi ve Azerbaycan-Ermenistan normalleşme süreci ele alındı. Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov, NATO ile iş birliğinin geliştirilmesine önem verdiğini belirtti. Stoltenberg ise Azerbaycan'ın NATO bölgesinin enerji güvenliğine katkısının önemini vurguladı.

  • Sinop'ta Aranan Şahıslar Yakalandı
    14:44 Sinop'ta Aranan Şahıslar Yakalandı

    Sinop İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda aranan 5 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan 3'ü tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • NATO Genel Sekreteri Azerbaycan'da görüşmelerde bulundu
    14:09 NATO Genel Sekreteri Azerbaycan'da görüşmelerde bulundu

    NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Azerbaycan'a yaptığı ziyarette Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile bir araya geldi. Görüşmede Azerbaycan ile NATO arasındaki ilişkiler ve Ermenistan-Azerbaycan çatışması sonrasındaki durum ele alındı. Bayramov, işgalden kurtarılan bölgelerdeki imar ve ihya faaliyetleri, mayın tehdidi ve Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki normalleşme süreci hakkında bilgi verdi. Stoltenberg ise Azerbaycan'ın NATO ile işbirliği kapsamında barış misyonlarında örnek faaliyetlerde bulunduğunu vurguladı. Stoltenberg, Azerbaycan'ın enerji güvenliğine katkılarına da değinerek, bu yıl Azerbaycan'da düzenlenecek COP29'un önemine dikkat çekti. Stoltenberg, ziyaretini Gürcistan ve Ermenistan'la da sürdürecek.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Alüminyum, çelik, çimento ve gübre sektörlerinde emisyon azaltımı hedefleniyor
    13:41 Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Alüminyum, çelik, çimento ve gübre sektörlerinde emisyon azaltımı hedefleniyor

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 2053 Net Sıfır Emisyon hedefi doğrultusunda alüminyum, çelik, çimento ve gübre sektörlerinde emisyon azaltımı hedeflediklerini belirtti. Bakan Kacır, bu hedeflere uygun üretim teknolojileri ve politikalarını değerlendirdiklerini söyledi.

  • NATO Genel Sekreteri Azerbaycan Savunma Bakanı ile Görüştü
    13:32 NATO Genel Sekreteri Azerbaycan Savunma Bakanı ile Görüştü

    NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov ile bir araya geldi. Görüşmede, Azerbaycan'ın toprak bütünlüğünü destekleyen NATO'ya teşekkür edildi ve Azerbaycan ordusundaki reformlar ile sınır durumu hakkında bilgi verildi. Ayrıca, siber güvenlik, mayın temizleme ve bölgesel güvenlik konuları da görüşüldü.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yeşil dönüşüm yol haritalarının önemini vurguladı
    12:58 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yeşil dönüşüm yol haritalarının önemini vurguladı

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Düşük karbonlu yol haritalarımız ve yeşil büyüme teknoloji yol haritaları, 6 sektörün yeşil dönüşümünde temel oluşturacak, önümüzdeki dönemde sanayimizin 2053 Net Sıfır Emisyon hedeflerimiz doğrultusunda bizler için rehber niteliği taşıyacak.

  • İbb, Salacak Sahilini İstanbullularla Buluşturdu, İmamoğlu: 'İsraf ve İhanet Şebekelerine Son Vereceğiz'
    17 Mar İbb, Salacak Sahilini İstanbullularla Buluşturdu, İmamoğlu: "İsraf ve İhanet Şebekelerine Son Vereceğiz"

    İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar Salacak Sahili’nin yeni hâlini İstanbullularla buluşturdu. İmamoğlu, Kız Kulesi manzarasına karşı yaptığı açıklamada, “Düzgün ve nitelikli bir çalışmayla, güler yüzlü bir çalışmayla Üsküdar'da, eminim büyük bir başarıyı elde edeceğiz. İsraf ve ihanet şebekelerine bu şehirde son vereceğiz. Bizim tek borcumuz var, o da bu şehrin 16 milyon insanına. Başka kimseye borcumuz yok. Tek korkumuz var, Yaradan’dan korkarız. Yaradan korkusu bizi kul hakkı yemekten uzak tutar” dedi.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: 'Yıl sonunda 200 bin konut hak sahiplerine teslim edilecek'
    17 Mar Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: "Yıl sonunda 200 bin konut hak sahiplerine teslim edilecek"

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Malatya'da yaptığı konuşmada, deprem bölgelerinde şu ana kadar 46 bin konutun teslim edildiğini ve yıl sonunda 200 bin konutun hak sahiplerine teslim edileceğini belirtti. Ayrıca, deprem bölgelerine ciddi yatırımlar yapıldığını ve Malatya'nın deprem öncesinden daha güzel bir şehre dönüştürüleceğini ifade etti.

  • İzmir'de Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nde evlerin teslimatı gecikti
    17 Mar İzmir'de Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nde evlerin teslimatı gecikti

    İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan evlerin zamanında teslim edilmemesi üzerine hak sahipleri eylem yaptı. Projenin 3. ve 4. etabındaki evlerin vadedilen sürede teslim edilmediğini öne süren hak sahipleri, mağduriyetlerinin giderilmesini talep etti.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Deprem bölgelerinde 46 bin konut teslim edildi
    17 Mar Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Deprem bölgelerinde 46 bin konut teslim edildi

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Malatya'da yapılan açılışta yaptığı konuşmada, deprem bölgelerinde şu ana kadar 46 bin konutun teslim edildiğini ve yıl sonunda 200 bin konutun hak sahiplerine teslim edileceğini belirtti. Yılmaz, ayrıca deprem bölgelerine ciddi manada yatırım yapıldığını ve Malatya'nın deprem öncesinden daha güzel bir şehre dönüştürüleceğini ifade etti.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Deprem bölgesine 1 trilyon 28 milyar lira ödenek ayrıldı
    17 Mar Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Deprem bölgesine 1 trilyon 28 milyar lira ödenek ayrıldı

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen bölge için bu yılın bütçesinde sadece merkezi idareden 1 trilyon 28 milyar lira ödenek ayırdıklarını söyledi. Yılmaz, Malatya'da yapılan projelerin toplu açılışında, çalışmaların sürdüğünü ve yakın gelecekte 200 bin konutun hak sahiplerine teslim edileceğini belirtti.

  • Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayaydın, 'Fethiye Turizm Sektörü Temsilcileri Buluşması'nda' konuştu Açıklaması
    17 Mar Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayaydın, "Fethiye Turizm Sektörü Temsilcileri Buluşması'nda" konuştu Açıklaması

    Aydın Ayaydın, Fethiye ve Muğla'nın sorunlarını çözmek için elini taşın altına koyduklarını belirterek, Fethiye Körfezi'nde 6 milyon ton balçık olduğunu ve temizlik çalışmalarının başlayacağını açıkladı. Ayrıca, altyapı ve imar planları yapacaklarını, kaçak yapı sorununu çözeceklerini ve kira sorununu da gidermek için projeler geliştireceklerini ifade etti.

  • İBB Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi'nin 1. Etabı Hizmete Açıldı
    17 Mar İBB Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi'nin 1. Etabı Hizmete Açıldı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi'nin 1. etabı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada İstanbul'a hak ettiği hizmeti vermek için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Ayrıca, Üsküdar'da yapılan çevre düzenleme projelerinin tamamlanması dolayısıyla düzenlenen törene katılan İmamoğlu, bölgedeki çalışmaların Üsküdar'ın güzelliğini ortaya çıkardığını ifade etti.

  • AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Şahnahan Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu
    17 Mar AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Şahnahan Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu

    AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Şahnahan Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi. Geçit, Yeşilyurt için gece gündüz çalışacağını ve bölgenin problemlerini çözeceğini söyledi.

  • Murat Kurum, İstanbul'da gerçekleştirdiği projeleri anlattı
    17 Mar Murat Kurum, İstanbul'da gerçekleştirdiği projeleri anlattı

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Ümraniye'de düzenlenen Topağacı Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, İstanbul'da gerçekleştirdikleri kentsel dönüşüm ve sosyal konut projelerini anlattı. Kurum, ayrıca deprem meselesini önemsediklerini ve trafik sorununa çözüm getireceklerini belirtti.

  • Ümraniye'de Topağacı Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Çalışmaları Başladı
    17 Mar Ümraniye'de Topağacı Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Çalışmaları Başladı

    Ümraniye'de imar sorunu çözülen Topağacı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni gerçekleştirildi. Başkan İsmet Yıldırım, İstanbul'da 650 bin konutu dönüştürerek İstanbul'u deprem yükünden kurtarmamız lazım dedi. Proje tamamlandığında 4 bin 700 kişi yeni evlerine kavuşacak.

  • AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, iftar programına katıldı, projelerini anlattı
    17 Mar AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, iftar programına katıldı, projelerini anlattı

    AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, Kurtuluş Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına katılarak projelerini anlattı. Çetinkaya, modern, çağdaş ve yaşanabilir bir Karabük için enerji, tecrübe ve projelerle çalışacaklarını belirtti.

  • Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan: Mersin'in sorunlarını çözeceğiz
    17 Mar Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan: Mersin'in sorunlarını çözeceğiz

    Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Mersin'in sorunlarını çözmek için çalışacaklarını ve bahanelere sığınmayacaklarını belirtti. Ulaşım sorunu, alt yapı düzenlemeleri ve raylı sistem gibi konuları da ele alan Soydan, liyakatli belediyecilik anlayışının başladığını vurguladı. Ayrıca, güneş enerjisi kullanımını yaygınlaştıracaklarını ve Mersin'e yatırım çekmek için devlet kurumlarıyla diyalog kuracaklarını ifade etti.

  • Kartal Belediye Başkanı Yüksel, Vizyon Projelerini Tanıttı
    17 Mar Kartal Belediye Başkanı Yüksel, Vizyon Projelerini Tanıttı

    Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ‘Cumhuriyetin İkinci Yüzyılı’nda Kartal'ın Gelecek Vizyonu' adlı proje tanıtımında ilçede hayata geçirilen ve gelecek 5 yılda gerçekleştirilecek çalışma ve projeleri anlattı.

  • Murat Kurum, Bayrampaşa'da Rumeli Balkan Federasyonu'nu ziyaret etti
    17 Mar Murat Kurum, Bayrampaşa'da Rumeli Balkan Federasyonu'nu ziyaret etti

    Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa'da bulunan Rumeli Balkan Federasyonu'nu ziyaret etti. Kurum, ziyaretinde İstanbul'un kaynaklarını çarçur etmeyeceklerini ve Bayrampaşa'nın kentsel dönüşümünü yapacaklarını söyledi.

  • Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Ulaşım Sorunlarına Son Vereceğini Söyledi
    17 Mar Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Ulaşım Sorunlarına Son Vereceğini Söyledi

    Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya'da ulaşım problemine, trafik çilesine ve toplu ulaşımdan kaynaklı sıkıntılara son vermeyi vadettiklerini söyledi. Tütüncü, 15 yeni bulvar, 22 katlı köprülü kavşak, 5 yeni raylı sistem hattı gibi planlamalarla ulaşımı rahatlatmayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, Antalya'nın turizm potansiyelini ortaya çıkarmak, altyapı sorunlarını çözmek ve tarımsal üretimi artırmak için çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

  • Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a mal varlığı sorusu: Londra'dan ev aldınız mı?
    16 Mar Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a mal varlığı sorusu: Londra'dan ev aldınız mı?

    Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok, mal varlığını açıklamasının ardından yapılan eleştirilere canlı yayında yanıt verdi. Mal varlığının kayıtlı olduğunu ve belediye başkanlığından sonra azaldığını ifade eden Altınok, ABB Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik, "Londra'dan ev aldınız mı?' Belediye Başkanı olmadan önce mi aldınız, Belediye Başkanı olduktan sonra mı aldınız?" diye sordu.

  • Mansur Yavaş, Batıkent Rekreasyon Alanı'nın açılışında konuştu
    16 Mar Mansur Yavaş, Batıkent Rekreasyon Alanı'nın açılışında konuştu

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Batıkent Rekreasyon Alanı'nın açılışında yaptığı konuşmada, yeşil alanların ve vatandaşların düşünülmesinin önemine vurgu yaptı.

  • CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil İnal Kınay'dan Proje Tanıtımı
    16 Mar CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil İnal Kınay'dan Proje Tanıtımı

    CHP Karabağlar Belediye Başkan adayı Helil İnal Kınay, proje tanıtım toplantısında Karabağlar'ı ortak katılımcı yönetim anlayışıyla yöneteceklerini açıkladı.

  • İmamoğlu: 'İstanbul, Sihirbazlık Yapıp Çocuklarımızın, Gençlerimizin Geleceğini Çalanlara Bırakılmaz'
    16 Mar İmamoğlu: "İstanbul, Sihirbazlık Yapıp Çocuklarımızın, Gençlerimizin Geleceğini Çalanlara Bırakılmaz"

    Sancaktepe ve Çekmeköy’de CHP adaylarıyla birlikte ilçe turu yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, halk buluşmasında konuşt "Bu şehir, rantçılara bırakılamaz” diyen İmamoğlu, “Bu şehir, öyle, ‘İstanbul benim sevdamdır’ deyip sihirbazlık yapıp, çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğini çalanlara bırakılamaz, bırakmayacağız" dedi.

  • Bakan Özhaseki: 'Büyük projemiz İstanbul depremine hazırlanmak'
    16 Mar Bakan Özhaseki: "Büyük projemiz İstanbul depremine hazırlanmak"

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeşil Fatih projeleri tanıtım toplantısında İstanbul depremine hazırlık çalışmalarının önemini vurguladı. Bakan Özhaseki, Türkiye'nin deprem riski taşıyan bir ülke olduğunu belirterek, İstanbul'da beklenen tehlike karşısında birlikte çaba gösterdiklerini ifade etti. Ayrıca, sıfır atık projeleri ve çevreci belediyecilik anlayışının da önemine değindi.

  • Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeşil Fatih projelerini tanıttı
    16 Mar Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeşil Fatih projelerini tanıttı

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeşil Fatih projeleri tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin deprem riskine dikkat çekerek, İstanbul depremi için hazırlıklar yaptıklarını belirtti. Bakan Özhaseki ayrıca, sıfır atık projeleri ve çevreci belediyecilik anlayışı hakkında da bilgi verdi.

  • AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın desteğini belirtti
    16 Mar AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın desteğini belirtti

    AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aday tanıtım toplantısında 'Sen seçimi al gerisi bende' dediğini belirterek desteğini esirgemediğini ifade etti. Çetinkaya, gençlerin desteğini de göz doldurdu.

  • Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MUOSB'yi ziyaret etti
    16 Mar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MUOSB'yi ziyaret etti

    Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Muradiye Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. MUOSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Başkan Cengiz Ergün'e tam destek vereceklerini söyledi.

  • Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, müdürlük personeliyle iftar yaptı
    16 Mar Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, müdürlük personeliyle iftar yaptı

    Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, 16 müdürlükte çalışan personel ve aileleriyle iftar programında bir araya geldi. Başkan Tutuk, çalışanlara teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

  • AK Parti Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka: Çıraklık dönemi bitti, ustalık dönemi başladı
    16 Mar AK Parti Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka: Çıraklık dönemi bitti, ustalık dönemi başladı

    AK Parti Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, göreve geldikleri 2019 yılında çıraklık dönemi yaşadıklarını ve bu süre zarfında iktidar partisinin belediye başkanı olmanın avantajını kullandıklarını ifade etti. Başkan Yarka, eksikleri daha iyi gördüklerini belirterek, çıraklık döneminin bittiğini ve ustalık döneminin başladığını söyledi.

  • AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü Fevzi Çakmak Mahallesinde Vatandaşlarla Buluştu
    16 Mar AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü Fevzi Çakmak Mahallesinde Vatandaşlarla Buluştu

    Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, Eskişehir'deki Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, vatandaşların sorunlarını dinledi ve projelerinden bahsetti.

  • AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok Mal Varlığını Açıkladı
    15 Mar AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok Mal Varlığını Açıkladı

    AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, mal varlığını açıkladı. Altınok, şeffaf olma ve dürüstlük ilkesine vurgu yaparak, mal varlığının temiz olduğunu belirtti.

  • Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok mal varlığını açıkladı
    15 Mar Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok mal varlığını açıkladı

    Turgut Altınok, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bir belediye başkanının şeffaf, özü sözü bir ve dürüst olması gerektiğini belirterek mal varlığını açıkladı. Altınok'un mal varlığı arasında 22 arsa, 23 tarla, 9 ev, 1 bostan, 1 bağ, 2 kargir ev ve 2 kargir bina yer alıyor. Ayrıca, Altınok Gayrimenkul AŞ adında aile şirketinde yüzde 36,59 oranında şirket ortaklığı bulunuyor.

  • CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras Projelerini Açıkladı
    15 Mar CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras Projelerini Açıkladı

    CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Menteşe Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde projelerini açıkladı. Aras, yaklaşık 180 projesini teker teker anlatmadan önce, 'Biz Muğlalı olarak çiftçisinden, işçisine, memurundan, gencine tüm yurttaşlarımız ile birlikte baskıya karşı özgürlüğü geleceğe karşı Cumhuriyeti aydınlatmayı ve eşitliği savunacağız. Hepimize şu şekilde insanca yaşayacağız' dedi.

  • Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçede kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattı
    15 Mar Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçede kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattı

    Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Başkan Adayı Hasan Togar, ilçede kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatarak 5 yıl içinde depreme dayanıklı modern binaların olduğu 100 bin nüfuslu bir şehir hedeflediklerini açıkladı.

  • Samsun'a İki Yeni Liman Yapılacak
    15 Mar Samsun'a İki Yeni Liman Yapılacak

    Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun'a iki yeni liman yapılacağını, merkezdeki limanın ise sadece yat ve kruvaziyer gemi limanı olacağını açıkladı.

  • Adalet Peşinde Aileleri Platformu, Ulus'tan Seslendi: 'Kamu Personeli Yargılansın'
    15 Mar Adalet Peşinde Aileleri Platformu, Ulus'tan Seslendi: "Kamu Personeli Yargılansın"

    Kahramanmaraş merkezli depremlerde yakınlarını kaybeden vatandaşlar, kamu personelinin yargılanması için Ankara Ulus Meydanı'nda açıklama yaptı. Platform adına açıklama yapan Zeliha Ağırbaş, sorumluluklarını yerine getirmeyenlerin deprem felaketi olduğunu belirterek, tüm sorumluların adalet önünde hesap vermesini istedi. Açıklamaya destek veren siyasi parti adayları da depremzedelerin taleplerine destek verdi.

  • Kadıköy'deki Yıkılan Binalardaki Süslemeler Korunacak
    15 Mar Kadıköy'deki Yıkılan Binalardaki Süslemeler Korunacak

    Kadıköy Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binalarda bulunan süsleme öğelerinin korunması için karar aldı. Kadıköy'deki 100'den fazla binanın dış cephesinde ve iç duvarlarında yer alan eserler, bilimsel yöntemlerle sökülerek yeniden değerlendirilecek.

  • Ankara'da Şehit İtfaiye Eri Fahrican Yavaş İstasyonu Açıldı
    15 Mar Ankara'da Şehit İtfaiye Eri Fahrican Yavaş İstasyonu Açıldı

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle'de şehit itfaiye eri Fahrican Yavaş'ın adının verildiği itfaiye istasyonunun açılışını yaptı. Yavaş, itfaiye sayısını arttırarak ekipmanları güçlendirdiklerini ve acil müdahaleye daha hızlı yanıt verebileceklerini belirtti. Yavaş, açılışta şehit itfaiye eri Yavaş'ın ailesine başsağlığı dileyerek, istasyonun hayırlı olmasını temenni etti.

  • AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er: Malatya'nın çarşısı 1 yılda ayağa kalkacak
    15 Mar AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er: Malatya'nın çarşısı 1 yılda ayağa kalkacak

    AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, ziyaret ettiği esnafların taleplerini dinlerken Malatya'nın çarşısını 1 yılda ayağa kaldırılacağını söyledi.

  • Bodrum Belediyesi Villa İnşaatı İddialarını Yalanladı
    15 Mar Bodrum Belediyesi Villa İnşaatı İddialarını Yalanladı

    Bodrum Belediyesi, Konacık Mahallesi'nde tartışmalara neden olan villa inşaatıyla ilgili açıklama yaparak, konut ruhsatı verilmediğini belirtti.

  • Hakan Tütüncü, Serik'te Seçim Çalışmalarını Sürdürdü
    15 Mar Hakan Tütüncü, Serik'te Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

    Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Serik ilçesinde seçim çalışmalarına devam etti. Tütüncü, STK başkanları ve turizm esnafıyla bir araya geldi, iftara yetişemeyen vatandaşlara iftariyelik ikramında bulundu.

  • Ergene ilçesinde okul sporları minik kız ve erkek voleybol ilçe müsabakaları başladı
    15 Mar Ergene ilçesinde okul sporları minik kız ve erkek voleybol ilçe müsabakaları başladı

    Ergene ilçesinde düzenlenen okul sporları minik kız ve erkek voleybol ilçe müsabakaları başladı. Ergene Belediyesi Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalar, iki hafta sürecek. Ergene Gençlik ve Spor Müdürü Şenol Doğramacı, müsabakalara katılan takımlara ve öğrencilere başarılar diledi. Çorluspor 1947 ise Gölcükspor maçına hazırlandı. Çorluspor 1947, deplasmanda oynayacağı Gölcükspor maçı için hazırlıklarını tamamladı. Çorluspor 1947 Başkanı Yusuf Gümüş, takımın moral olarak çok iyi durumda olduğunu belirtti. Çorlu Belediye meclisi mart ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Ergene Belediyesi ise e-ruhsat dönemini başlattı. Belediye başkanı Rasim Yüksel, e-ruhsat projesinin vatandaşlara daha hızlı ve şeffaf bir hizmet sunmayı amaçladığını söyledi.

  • Talas Belediyesi Reşadiye Mahallesinde Yoğun Asfalt Çalışması Gerçekleştiriyor
    15 Mar Talas Belediyesi Reşadiye Mahallesinde Yoğun Asfalt Çalışması Gerçekleştiriyor

    Talas Belediyesi ekipleri Reşadiye Mahallesi'nde 14 cadde ve sokakta sıcak asfalt çalışmaları yapıyor. Toplamda 6 bin metrelik yol asfaltlanacak.

  • Belediyecilik Hizmetleri Değişiyor: Temizlik ve Asfalt Atmak Yetmiyor
    15 Mar Belediyecilik Hizmetleri Değişiyor: Temizlik ve Asfalt Atmak Yetmiyor

    Önceki Dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu, yaklaşan Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi yaptığı açıklamada, "Artık belediyecilik; temizlik, peyzaj ya da asfalt atmanın çok daha ötesinde bir mahiyet taşımaktadır.

  • Azerbaycan Dışişleri Bakanı: Yakın dönemde yeni ve ciddi sonuçlara tanık olacağız
    15 Mar Azerbaycan Dışişleri Bakanı: Yakın dönemde yeni ve ciddi sonuçlara tanık olacağız

    Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, Türk ve Gürcü mevkidaşlarıyla ekonomi, ticaret, yatırım, ulaşım, tarım, yüksek teknolojiler ve turizm alanlarındaki yeni projeleri konuştuklarını belirterek, 'Yakın dönemde bir dizi yeni ve çok ciddi sonuçlara neden olacak haberlere tanık olacağız.' dedi.

  • Manisa'ya değer katacak Spilkent Projesi'nin temeli atıldı
    15 Mar Manisa'ya değer katacak Spilkent Projesi'nin temeli atıldı

    Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni dönem projeleri arasında yer alan Spilkent Toplu Konut Projesi'nin Defne ve Ardıç etaplarının temel atma töreni gerçekleştirildi.

  • Siirt'te jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihale edilecek
    15 Mar Siirt'te jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihale edilecek

    Siirt İl Özel İdaresi, Kışlacık köyü sınırlarında bulunan 1 jeotermal kaynak arama ruhsat sahasının ihalesini açık teklif usulüyle gerçekleştirecek. Sahanın muhammen bedeli 736 bin 375 lira olarak belirlenirken, ihale Siirt İl Özel İdaresi İl Encümeni tarafından yapılacak.

  • Vahap Seçer, Gülnar, Bozyazı ve Anamur'u ziyaret etti
    14 Mar Vahap Seçer, Gülnar, Bozyazı ve Anamur'u ziyaret etti

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Gülnar, Bozyazı ve Anamur'u ziyaret etti. Seçer, ziyaretlerinde atık su problemi, hizmetler ve seçimler hakkında konuştu. Gülnar'da Bayram Ali Dede'yi destekleyen Seçer, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de destek istedi. Seçer, Bozyazı ve Anamur'da da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi ve halkın sevgi gösterileriyle karşılandı.

  • Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Çıkrıkçı Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu
    14 Mar Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Çıkrıkçı Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu

    Turgutlu Belediye Başkanı ve CHP'nin Adayı Çetin Akın, Çıkrıkçı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Akın, yapılan çalışmaları anlattı ve projelerini açıkladı. Çıkrıkçı Mahallesi'ne spor kompleksi sözü verdi ve imar sorununu çözeceklerini belirtti.

  • Hakan Tütüncü: Antalya'da yağlı güreşin altın çağı başlayacak
    14 Mar Hakan Tütüncü: Antalya'da yağlı güreşin altın çağı başlayacak

    Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya'da yağlı güreşin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için önemli çalışmalar yapacaklarını belirtti. Tütüncü, pehlivanları, yeni yetenekleri, altyapısı, müzeleri ve tesisleriyle yağlı güreşin Antalya'da bambaşka bir devrini yaşayacağını ifade etti.

  • Edremit Belediye Başkanı Kavurma Mahallesi'nin Sorunlarını Çözecek
    14 Mar Edremit Belediye Başkanı Kavurma Mahallesi'nin Sorunlarını Çözecek

    Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Kavurma Mahallesi'nin 50-60 yıllık sorunlarını çözdüklerini ve önümüzdeki sezon diğer sorunları da çözeceklerini belirtti.

  • CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Mudanya'da Ulaşım Sorununu Çözecek
    14 Mar CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Mudanya'da Ulaşım Sorununu Çözecek

    CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Mudanya'da ulaşım sorununu çözeceğini ve körfez ulaşımının başlayacağını belirtti.

  • CHP Üyesi Vatandaş, Kırşehir Belediyesiyle İmar Revizyonunda Mahkemelik Oldu
    14 Mar CHP Üyesi Vatandaş, Kırşehir Belediyesiyle İmar Revizyonunda Mahkemelik Oldu

    Almanya'da yaşayan bir CHP üyesi, Kırşehir Belediyesiyle arazisinde yapılan imar revizyonu değişikliği nedeniyle mahkemeye başvurdu. Mahkeme sürecini anlatan vatandaş, belediye yetkilileriyle yaptığı görüşmeleri kayda alarak delil olarak sundu.

  • Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan Görevi Devredecek
    14 Mar Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan Görevi Devredecek

    Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, 5 yıllık başkanlık sürecini değerlendirerek kendisinden sonra gelecek yönetime başarılar diledi. Ayhan, Sinop'a ve Sinoplulara hizmet etmenin keyifli olduğu kadar zor yönlerinin de bulunduğunu belirtti.

  • Prof. Dr. Naci Görür'den kentsel dönüşüm çağrısı
    14 Mar Prof. Dr. Naci Görür'den kentsel dönüşüm çağrısı

    Türk jeolog ve deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, depreme dirençli bir şehrin inşa edilmesi gerektiğini belirterek, İstanbul'da beklenen depremin büyüklüğünün 7.2 ile 7.6 arasında olabileceğini belirtti.

  • Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul Projelerini Paylaştı
    14 Mar Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul Projelerini Paylaştı

    Eflani Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı İbrahim Ertuğrul, ilçenin soğuk iklim şartlarına sahip olduğunu belirterek, doğal gazın ilçeye getirilmesiyle ısınma maliyetlerinin düşeceğini ve mahallelerde imar planı yapılmasının avantajlarını açıkladı. Ayrıca, konut sıkıntısını gidermek için Konut Yapı Kooperatifi kuracaklarını, trafik sorununu çözecek çevre yolu projesi üzerinde çalıştıklarını ve yeni iş yerleri yapacaklarını duyurdu. Ayrıca, Barış Efe Parkı'na sosyal tesisler ekleyeceklerini ve projenin hazır olduğunu belirtti.

  • CHP Damal Belediye Başkan Adayı Murat Dalanbay Projelerini Açıkladı
    14 Mar CHP Damal Belediye Başkan Adayı Murat Dalanbay Projelerini Açıkladı

    CHP'nin Ardahan'ın Damal ilçesi Belediye Başkan adayı Murat Dalanbay, seçim projelerini açıkladı. Doğal gaz problemi, yaşlı nüfusun ihtiyaçları ve altyapı sorunlarına çözüm önerileri sunan Dalanbay, Cumhuriyet mahallesini örnek mahalle yapmayı hedeflediğini belirtti.

  • Atakum Kent Meydanı'nın Yıkımı Tepki Çekti
    14 Mar Atakum Kent Meydanı'nın Yıkımı Tepki Çekti

    AKP'li Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Atakum Kent Meydanı'nın Kütüphane Parkı yapılacağı gerekçesiyle yıkımına başlanması tepki çekti.

  • Nevşehir'de Balayı Tatili Yapan Çiftin Ölümüyle İlgili Otel İşletmecisine Hapis Cezası
    14 Mar Nevşehir'de Balayı Tatili Yapan Çiftin Ölümüyle İlgili Otel İşletmecisine Hapis Cezası

    Nevşehir'de bir otelde balayı tatili yapan Kader ve Mutlu Akbaş çiftinin odalarında ölü bulunmasıyla ilgili yargılanan otel işletmecisine 5 yıl 5 ay, otel müdürüne 4 yıl 4 ay hapis cezası verildi. Olayda suçsuz olduğu belirlenen büro görevlisi ise beraat etti.

  • AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Söğütlü Camisi'nin Emekliler Parkı'na yapılacağı iddialarına tepki gösterdi
    14 Mar AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Söğütlü Camisi'nin Emekliler Parkı'na yapılacağı iddialarına tepki gösterdi

    AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Söğütlü Camisi'nin Emekliler Parkı'na yapılacağı yönündeki söylemlere tepki göstererek, böyle bir şeyin kesinlikle olmadığını belirtti. Seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret eden Er, çarşının 1 yıl içerisinde ayağa kaldırılacağını söyledi.

  • Deniz Dalgıç'ın Mudanya'yı geleceğe taşıyacak projelerini açıkladı
    14 Mar Deniz Dalgıç'ın Mudanya'yı geleceğe taşıyacak projelerini açıkladı

    CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, "Çiftçimize, esnafımıza, kadınımıza, gencimize, çocuğumuza, emeklimize ve Mudanya'ya sözümüz var. İnsan onuruna yaraşır, yaşanabilir ve güvenli bir Mudanya oluşturacağız" dedi.

  • Çevre Bakanı Özhaseki: Hangi partili olursa olsun, kentsel dönüşüm yapana destek vermeye hazırız
    13 Mar Çevre Bakanı Özhaseki: Hangi partili olursa olsun, kentsel dönüşüm yapana destek vermeye hazırız

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Karabük'te yaptığı açıklamada, hangi partiden olursa olsun kentsel dönüşüm yapacaklara destek vermeye hazır olduklarını belirtti. Özhaseki, Türkiye'nin deprem ülkesi olduğunu ve şehirlerin depreme hazırlıklı hale getirilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, kentsel dönüşümün hızlanması için bakanlık, belediye başkanlığı ve vatandaşların birlikte çalışması gerektiğini ifade etti.

Advertisement