Turgutlu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yıl Boyunca Çalışmalarına Devam Etti - Son Dakika
Yerel

Turgutlu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yıl Boyunca Çalışmalarına Devam Etti

Turgutlu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yıl Boyunca Çalışmalarına Devam Etti

Turgutlu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, 2022 yılı boyunca kent genelindeki çalışmalarına devam etti.

26.12.2022 15:41  Güncelleme: 15:47

Turgutlu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, 2022 yılı boyunca kent genelindeki çalışmalarına devam etti.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, 2022 yılında kentin geleceğine yönelik çalışmalarını sürdürdü. Çalışmalar kapsamında 9 bölgede kamulaştırma, 6 noktada yeni alan ile toplamda 117 bin 750 metrekarelik hizmet alanı kente kazandırıldı. Teknik birim personeliyle ve 5393 sayılı Belediye Kanunu'na göre çalışmalarını yürüten Müdürlük, 297 adet İmar Durum Belgesi, 326 adet inşaat ruhsatı ve 450 adet de yapı kullanma ruhsatı verdi.

Hazırlanan projeler arasında çocuklara, gençlere, kadınlara yönelik ve kentte değer katacak çalışmalar da yer aldı. Bu çalışmalar kapsamında ise yaşama geçirilmesi planlanan Çepnibektaş Mahallesi'ne Çok Amaçlı Salon, Çepnidere Mahallesi'ne Düğün Salonu ve Halı Saha, Selvilitepe Mahallesi'ne Spor Tesisi, Selvilitepe Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi, Cuma Pazarı projelerinin hazırlık çalışmaları son noktaya ulaştı. Ergenekon Mahallesi'ne kazandırılması planlanan Kültür Merkezi, Kadın Sığınma Evi ve Hayvan Barınağı projelerinin ise projelendirme aşamaları sürüyor.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, "İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarıyla 2022 yılını verimli bir şekilde geçirdi. Hayata geçirdiğimiz ve geçireceğimiz yeni ve modern projelerle Turgutlu'muzu örnek bir şehir haline getireceğiz. Tüm mesai arkadaşlarıma göstermiş oldukları gayretli çalışmaları için teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Turgutlu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yıl Boyunca Çalışmalarına Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement