İnanılmaz Kazanın Görüntüleri Görenleri Şaşırttı - Son Dakika
Dünya

İnanılmaz Kazanın Görüntüleri Görenleri Şaşırttı

ABD'nin Kalifornia eyaleti Los Angeles kenti Baldwin Hills bölgesindeki otobanda meydana gelen trafik kazasının görüntüsü görenleri şaşkına çevirdi.

25.08.2014 18:52  Güncelleme: 19:06

ABD Kalifornia eyaleti yerel televizyon kanallarından ABC7'nin muhabiri Ron Brewington'ın twitter hesabından paylaştığı fotoğraf kareleri sosyal medyada büyük ilgi gördü.

"BÖYLE BİR KAZAYI DAHA ÖNCE GÖRMEDİNİZ"

"Böyle bir kazayı daha önce hiç görmediniz" başlığıyla paylaşılan fotoğraflarda açık mavi renkli araç, Don Lorenzo otabanında kuzey yönünde giderken sürücünün kontrolü kaybetmesi sonucu uçarak yolun kenarındaki beton bloğun üstünde inanılmaz bir biçimde duruşu görülüyor.

GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI

Pazar günü meydana gelen sıradışı trafik kazasına, yoldan geçen diğer otomobillerin sürücüleri yavaşlayıp bakınca otobanda uzun araç kuyruğu oluştu.

İnanılmaz Kazanın Görüntüleri Görenleri Şaşırttı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya İnanılmaz Kazanın Görüntüleri Görenleri Şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • FOTOMONTAJ: Yahu siz gazeteciler veya haberciler, bunca gundemi izliyorsunuz da bu saçma herifim üşenmeyip fotoshopta twitter de dikkat çekmek adına hazırladıgı bu saçma montajı nasılda gündeme getiriyorsunuz anlamış değiliz yahu. Yahu bu montaj tıpkı CHEPE nin işine benziyore. 9 5 Yanıtla
  • üsküdarlı: boş veri siz amerikayı kendi ülkenizden haber verin 11 0 Yanıtla

Advertisement