İnegöl Belediyespor Basketbol Takımı Teknik Heyeti ile Sözleşme İmzalandı - Son Dakika
Spor

İnegöl Belediyespor Basketbol Takımı Teknik Heyeti ile Sözleşme İmzalandı

İnegöl Belediyespor Basketbol Takımı Teknik Heyeti ile Sözleşme İmzalandı

İnegöl Belediyespor’un Deplasmanlı Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Erkek Basketbol Takımı’nın teknik heyeti ile sözleşme imzalandı.

06.08.2015 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnegöl Belediyespor'un Deplasmanlı Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Erkek Basketbol Takımı'nın teknik heyeti ile sözleşme imzalandı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Basketbol Şube Sorumlusu Ümit Süha Yiğit, "Bu sene Bölgesel Lig'de faaliyet göstermek üzere yeni bir oluşum içerisindeyiz. 6 senedir devam eden amatör branş maceramız basketbol eklenerek daha da renklenecek diye düşünüyoruz. Bölgemize ilçemize kesinlikle renk katacaktır. Bölgesel Lig'de de faaliyet göstermek üzere teknik heyetimizle anlaştık. Başantrenörümüz İsmail Doğrutekin, menajerimiz Berk Güleçyıldız, yardımcı antrenörlerimiz Behçet Öztürk ile Batuhan Yeşilova. Bu sene kuracağımız takımı inanıyoruz ki, daha ilk senesinde bir üst lige çıkartacaktır. Zaten bütün planlamamızda aslında Bölgesel Lig için değil, bir üst lig için. Kulüp ve Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'ın çok ciddi desteği var. İnanıyoruz ki bugünden itibaren yavaş yavaş başladığımız transferlerle ligde ses getireceğiz. Hatta az önce söylediğim gibi bir üst lige en kısa sürede çıkacağız" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İnegöl Belediyespor Basketbol Takımı Teknik Heyeti ile Sözleşme İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement