İnegöl Böyle Olur Kartalların Düğünü - Son Dakika
Güncel

İnegöl Böyle Olur Kartalların Düğünü

İnegöl Böyle Olur Kartalların Düğünü

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde yaşayan ve fanatik Beşiktaşlı olan Fatma Kılıçaslan ile Uğur Yengül'ün nikah törenlerinde bir ilk yaşandı.

05.02.2016 14:37

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde yaşayan ve fanatik Beşiktaşlı olan Fatma Kılıçaslan ile Uğur Yengül'ün nikah törenlerinde bir ilk yaşandı. Beşiktaş forması giyerek nikah masasına oturan çiftin şahitliklerini ise Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe taraftarı olan arkadaşları yaptı

İnegöl'de yaşayan ve Beşiktaş taraftarı olan Fatma Kılıçsalan ile Uğur Yengül evlenmeye karar verdi. Çift dün Beşiktaş Forması giyerek gittikleri İnegöl Nikah Memurluğu'nda nikah defterine imza attılar. Fenerbahçe taraftarı olan Yunus Şentürk'ün kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini Beşiktaş formalı Gökmen Ağbulak, Galatasaray forması giyen Fatih Aydın ile Fenerbahçe Formalı Hüseyin Göğüş yaptı Nikah töreninden sonra Beşiktaşlı çift, rakip takımları tutan şahitleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kendisinin üç yıl öncesine kadar Fenerbahçe taraftarı olduğunu söyleyen Fatma Kılıçsalan Yenigül, "Uğur ile Beşiktaş maçını izlerken tanışıp arkadaş olduk. Aramızda başlayan aşk beni aşkım gibi Beşiktaşlı yaptı. Beşiktaş benim Uğurum oldu. Evlenmeye karar verdik. Nikah masasına ise sevdiğimiz renklerin formasını giyerek oturduk. Şahitlerimiz ise rakip takımları tutan arkadaşlarımız oldu" dedi.

Fatma ile Beşiktaş Fenerbahçe maçını izlerken tanıştık. Daha sonra Fatma benim için Beşiktaş taraftarı oldu. Nihak törenimize ise damatlık ve gelinlik giyerek değil, sevdiğimiz Beşiktaş'ın forması ile geldik" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegöl Böyle Olur Kartalların Düğünü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement