İnegöl'de Çukura Düşen Atı Kurtarma Operasyonu - Son Dakika
Güncel

İnegöl'de Çukura Düşen Atı Kurtarma Operasyonu

İnegöl\'de Çukura Düşen Atı Kurtarma Operasyonu

İnegöl'de geçtiğimiz yıl sit alanı ilan bölgede açık bırakılan beş metre derinliğindeki çukura düşen atı kurtarmak için vatandaşlar ve itfaiye ekipleri seferber oldu.

04.07.2015 00:58  Güncelleme: 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnegöl'de çukura düşen atı kurtarma operasyonu

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde geçtiğimiz yıl sit alanı ilan bölgede açık bırakılan beş metre derinliğindeki çukura düşen atı kurtarmak için vatandaşlar ve itfaiye ekipleri seferber oldu. Düştüğü çukurdan vinç yardımıyla çıkarılan at bir başka çukura daha düşünce ikinci bir kurtarma operasyonu yapılarak düştüğü çukurdan çıkarılarak sahibine teslim edildi.

Bursa'nın İnegöl İlçesi Sinanbey Mahallesi Hekimzade Sokakta bulunan boş alan geçtiğimiz yıl sit alanı ilan edildi. Bölgede beş metre derinliğindeki iki ayrı çukur herhangi bir önlem alınmadan açık bırakıldı. Bu akşam saatlerinde sahibi Özgür Telkez tarafından otlaması için çayırlık alana bırakılan bir at beş metre derinliğindeki çukura düştü. Atın çukura düştüğünü gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri atın vücuduna halatlar bağlayıp vinç yardımıyla yukarıya çıkardılar. Yukarıya çıkarıldıktan sonra yola doğru çıkarılan at vatandaşlardan ürküp aynı bölgede bulunan dört metre derinliğindeki ikinci bir çukura düştü. Tekrar yapılan kurtarma çalışmasıyla düştüğü çukurdan yara almadan çıkarılan at vatandaşlar tarafından olay yerinden uzaklaştırılıp ahırına götürüldü. Vatandaşlar bölgede açılan çukurların kapatılarak önlem alınmasını istedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegöl'de Çukura Düşen Atı Kurtarma Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement