İnegöl'de Otomobil ile Kamyonet Çarpıştı: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İnegöl'de Otomobil ile Kamyonet Çarpıştı: 3 Yaralı

İnegöl\'de Otomobil ile Kamyonet Çarpıştı: 3 Yaralı

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

19.04.2015 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Otomobilde sıkışan 21 yaşındaki Orhan Sert'i kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu.

Kaza dün gece İnegöl İlçesi Kozluca Mahallesi yolu üzerinde meydana geldi. İnegöl'den Alanyurt yönüne giden Tufan Öztürk (19) yönetimindeki 16 KDN 74 plakalı kamyonet ile Kozluca Mahallesi'nden gelen ve anayola çıkmak isteyen Orhan Sert'in yönetimindeki 16 KMT 07 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kamyonet yol kenarındaki kuma saplanırken, otomobil sürücüsü Orhan Sert ise ön kısmı hurdaya dönen araç içinde sıkıştı. Kazada, sürücü Sert ile birlikte aynı araç içerisinde bulunan Kahraman Alemdar (22) ile Tufan Öztürk'ün kullandığı kamyonette bulunan Zülküf Teknetaş (38) yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, otomobil içerisinde sıkışan Orhan Sert ise itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı.

Yaralanan 3 kişi, ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturmaya başlandı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegöl'de Otomobil ile Kamyonet Çarpıştı: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement