İnegöl'de Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

İnegöl'de Uyuşturucu Operasyonu

İnegöl\'de Uyuşturucu Operasyonu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, polisin gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlılar adliyeye sevk edildi.

04.08.2014 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, polisin gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlılar adliyeye sevk edildi. Zanlılardan bir kadın, bebeğiyle beraber hakim karşısına çıktı.

Edinilen bilgiye göre, M.H'nin uyuşturucu kullandığı ihbarını alan KOM ekipleri, önceki gün saat 19.00 sıralarında şahsı gözaltına aldı. Uyuşturucu kullanıcısı M.H.'nin ifadesinden yola çıkan ekipler, Sinanbey Mahallesi'nde bulunan bir eve baskın yaptı. Evde ve şahıslar üzerinde yapılan aramada 250 adet ecstasy, 250 gram kullanıma hazır kubar esrar, bir adet ruhsatsız pompalı tüfek ve bir miktar mermi ile uyuşturucu ticaretinden temin edildiği iddia edilen 7 bin TL ile bir miktar döviz ele geçirildi.

Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen Z.Ç. (26), M.Ç. (19) ile suça sürüklenen M.K.(15) gözaltına alındı. Suça itilen çocuk, işlemlerinin ardından serbest kalırken, M.Ç. ile Z.Ç. adliyeye çıkarıldı.

Z.Ç.'nin adliyeye kucağında bebeğiyle gelmesi dikkat çekerken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İnegöl'de Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement