İnegöl Kimsesizler İçin Konteyner Ev - Son Dakika
Güncel

İnegöl Kimsesizler İçin Konteyner Ev

İnegöl Kimsesizler İçin Konteyner Ev

Kimsesizler için konteyner ev Bursa'nın İnegöl İlçe belediyesi havaların soğumasıyla sokakta yaşayanlar için huzerevinin bahçesine konteyner ev yaptı.

27.01.2016 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kimsesizler için konteyner ev

Bursa'nın İnegöl İlçe belediyesi havaların soğumasıyla sokakta yaşayanlar için huzerevinin bahçesine konteyner ev yaptı. Belediye her gün burada kalan 4 kişinin barınma ve yemek ihtiyacını karşılıyor.

İnegöl'de havaların soğuması ile birlikte belediye sokakta kalan kişiler için huzurevinin bahçesine konteyner ev yaptı. 6 kişinin barınabileceği bu evde şu anda 4 kişi kalıyor. Havalar ısınana kadar bu kişilere ev sahipliği yapacaklarını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, "Bizim amacımız bu kişileri soğuktan korumak ve kış günü yemek ve konaklama ihtiyacını karşılamak. Şu anda 1 tane olan 6 kişi kapasiteli konteyner evimizde 4 kişi kalıyor. Bu kişiler daha önce sürekli olarak sokakta yaşadıkları için insanlarla iletişim kuramıyorlardı. Kendileri o problemi aştılar: Gerek huzurevinde kalan kişilerle gerek ise çevredeki esnaf ile arkadaşlık yapıyorlar, birbirlerine takılıyorlar" dedi.

Konteyner'da kalan 38 yaşındaki Metin Çoşkun, "En büyük korkumuz havaların soğuduğu zaman nerede kalacağımızdı. Belediye sayesinde bu problemi aştık. Teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegöl Kimsesizler İçin Konteyner Ev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement