İnegölspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Güncel

İnegölspor'da Galibiyet Sevinci

İnegölspor\'da Galibiyet Sevinci

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden İnegölspor galibiyet özlemine dördüncü hafta sahasında Ankaragücü'nü 1-0 yenerek son verdi.

26.09.2016 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden İnegölspor galibiyet özlemine dördüncü hafta sahasında Ankaragücü'nü 1-0 yenerek son verdi.

İnegölspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, çok zorlu bir maç oynadıklarını belirterek, "Rakibimiz oynadığı 3 maçı kazanarak buraya gelmişti. Güçlü bir takımı yendik.

Bizim ligde bir başlangıç yapmamız gerekiyordu. Bunu gerçekleştirdik" dedi.

Yeni kurulan kadronun zamana ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Özdemir, "Bu kadro kurulalı daha 10 hafta oldu. 10 haftada bazen çok sabırsız ve agresif davranabiliyoruz. Bu konuda özellikle taraftarlarımızın sabırlı olması lazım. Yeni kurulan kadronun ivme kazanabilmesi, iyi takım olabilmesi, takım ruhunu elde edebilmesi için bir zamana ihtiyaç var" dedi.

İSTEDİĞİMİZ BİR GALİBİYETTİ

İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı ise, "Kolay bir 90 dakika yok bizim açımızdan. İstediğimiz bir galibiyetti. 3 puan için çıktık, 3 puanı da aldık. Tüm oyuncu arkadaşlarımı, teknik heyeti canı gönülden kutluyorum. İnşallah devamı gelecek. Daha güzel günler inşallah göreceğiz" dedi.

- İnegölbursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegölspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement