İnegölspor'da Transfer - Son Dakika
Yerel

İnegölspor'da Transfer

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, forvet oyuncuları Ankara Demirspor'dan Fatih Şerifoğlu ile Payasspor'dan Furkan Aydın'ı transfer etti.

29.07.2015 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, forvet oyuncuları Ankara Demirspor'dan Fatih Şerifoğlu ile Payasspor'dan Furkan Aydın'ı transfer etti.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor Tanıtım ve Halka İlişkiler Sorumlusu ve Transfer Komitesi Üyesi Hüseyin Babacan, Şerifoğlu ile 2, Aydın ile 3 yıllığına anlaştıklarını söyledi.

Bu oyuncularla ilgili bilgi veren Babacan, şöyle konuştu:

"Fatih kardeşimiz 1989 doğumlu, Ankara Demirspor'da geçen yıl 3. Lig'de şampiyonluk yaşamış. 34 maçta oynamış 19 gol atmış. İnşallah nasip olursa bu sene de takımımızda şampiyonluk yaşar. Diğer forvet arkadaşımız Furkan Aydın, 1991 doğumlu. Geçen yıl 9 gol atmış. Furkan kardeşimizin çıkışı Sakaryaspor. Daha sonra bonservisini Fenerbahçe almış. Fenerbahçe'de bir müddet oynadıktan sonra çeşitli takımlara kiralık verilmiş. İnşallah bu sene bizim forvetimize ve şampiyonluğumuza katkı sağlayacak."

Şerifoğlu ve Aydın ise transferlerinde emeği geçenlere teşekkür ederek, İnegölspor ile şampiyonluk yaşayıp bir üst lige yükselmek istediklerini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İnegölspor'da Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement