İnegölspor'da Transfer - Son Dakika
Spor

İnegölspor'da Transfer

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, Keçiörengücü'nden orta saha oyuncusu Hasan Küçcük ile anlaştı.

18.06.2016 19:20

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, Keçiörengücü'nden orta saha oyuncusu Hasan Küçcük ile anlaştı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan kulübün basın sözcüsü Serdar Nalcı, Hasan Küçcük ile anlaştıklarını söyledi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Nalcı, "Bugünde yine ligimizde kendi mevkisinin en iyi oyuncularından olan ve orta sahada görev yapan Hasan Küçcük kardeşimizle anlaşmaya vardık. Kendisi de bizim gibi 2 sene boyunca inşallah İnegölspor'a ve İnegöl'e hizmet edecek. Kendisi içinde inşallah bizim içinde hayırlı olmasını temenni ediyorum."dedi.

Hasan Küçcük, İnergölspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "Ben de burada olmaktan dolayı son derece mutluyum. İnşallah 2 yıllık sözleşme süreci içerisinde İnegölspor'u ilk etapta PTT 1. lige taşımak için elimden geleni yapacağım. İnegölspor'un bu ligdeki potansiyelini, bu liglerde uzun süredir oynayan bir futbolcu olduğum için son derece iyi biliyorum. Şunu da biliyorum ki, bir üst lige çıkmayı ne kadar çok istediğini ve orada olmayı hak ettiğinin de farkındayım. İnşallah elimden geleni yapacağım. Hep beraber dediğim, dediğimiz gibi bir üst lige taşıyacağız. Benimde buraya gelmemde vesile olan yönetici ağabeylerime ve İsmail Güldüren ağabeyime çok teşekkür ederim. Hepimiz için hayırlı uğurlu olur inşallah." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Küçcük, kendini bordo-beyazlı renklere bağlayan 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İnegölspor'da Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement