İnegölspor - Kayserispor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

İnegölspor - Kayserispor Maçının Ardından

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu’nda maçında Kayserispor, deplasmanda İnegölspor’u 2-0 yendi.

26.01.2016 17:16

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda maçında Kayserispor, deplasmanda İnegölspor'u 2-0 yendi. Maçın ardından iki takımın teknik adamı mücadeleyi değerlendirdi.

"TARİH YAZMAK İSTİYORDUK"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, yoğun bir çalışma içinde olduklarını ifade ederek, "Tarih yazmak istiyorduk. 15 günde 6 karşılaşma inanılmaz bir maç trafiği oldu. Arkasından böyle bir ağır saha da Süper Lig takımı ile karşı karşıya kaldık. Sporcularımı özellikle ikinci yarı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Kupa boyunca gösterdikleri mücadeleden dolayı da tebrik ediyorum. Kolay değil. Zorlu süreçte bu kadar mücadelenin altından hem psikolojik hem de fiziki olarak kalkmak kolay değil. Kısıtlı kadro imkanları ile bu zorlukları aşmaya çalıştık. Ama buraya kadarmış. Hem ligde hem de kupada buralara gelmek kolay değil. Kayserispor'u da tebrik ediyorum. Değişerek geliştiğimi herkes görsün. Bu takım ligde iyi yerlere gelecek, bunu herkes görecek. Daha keyifli bir İnegölspor olacak diye düşünüyorum. Bu gün belki bir transfer olabilir. İyi bir ekip yaratacağız. Savaşan oynayan bir takım oluşturacağız. 2-3 hafta içinde çok daha iyi takım olacağımızı düşünüyorum. Yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İnşallah bunu başaracağız" diye konuştu.

İnegölspor Başkanı Eşref Güç de, "Kayserispor gibi bir takımı burada ağırlamak bizim için bir şeref. İnegöl stadına süper lig takımlarının gelmesi güzel bir şey. Bu sene kupada 7 puan topladık. Fena değil. Kazanmış olsaydık Fenerbahçe'ye rakip olacaktık. Bizim için lig daha önemli. Tabii bunu kaybettikten sonra söylemek çok kolay ama pazar günü çok ciddi bir sınavımız var. Ankara Demirspor'u yendiğimizde averajla altımıza alıyoruz. Ondan sonra çıkış yakalamak lazım. Seyircimiz bizi mağlup da olsak hep arkamızda oldu. Bir transferimiz daha olacak ortağa için. Son transferimiz olacak" dedi.

KAFKAS: "SAHA ŞARTLARI ÇOK AĞIRDI"

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise maç sonu değerlendirmesinde, "Saha şartları gördünüz gibi çok ağırdı. Tamamen buzla kaplı zeminde oynadık. Şimdi karşımıza Fenerbahçe çıktı. İddialıyız deplasmanda veya içeride oynamamız bizim için çok farklı değildi. Zaten deplasman takımıyız daha iyi oynuyoruz. Ben İnegölspor'u tebrik ediyorum çok güzel bir mücadele verdiler, futbolcu arkadaşları tebrik ediyorum. İyi bir takım kurmuşlar" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İnegölspor - Kayserispor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement