İnegölspor Teknik Direktörü Yıldırım Açıklaması - Son Dakika
Spor

İnegölspor Teknik Direktörü Yıldırım Açıklaması

"(BUGSAŞ beraberliği) Kazanmaya yetecek kadar bir oyun oynadık ama kazanamadık.

01.12.2014 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor'un teknik direktörü Şaban Yıldırım, hafta sonu deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları BUGSAŞ maçına ilişkin, "Kazanmaya yetecek kadar bir oyun oynadık ama kazanamadık. Önümüze bakıyoruz" dedi.

Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara deplasmanında istediklerini gol dışında sahaya yansıttıklarını söyledi.

Fazlasıyla pozisyon bulmalarına rağmen gol atamadıklarını ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu:

"Oyunda bizim açımızdan gol eksikti. Fazlasıyla pozisyon bulduk ama atamadık. Bu tür maçları kazanamıyorsanız, ligin boyu uzun olduğu için kaybetmemek önemlidir. Dolayısıyla da her puanın şu günlerde önemli olduğunu bu haftaki sonuçlardan sonra bir kez daha görmüş olduk zaten. Final haftalarına tabii ki farklı yaklaşacağız. O haftalar daha farklı yaklaşılır ama bu haftalarda kazanmak için sahada her şeyi yapmaya çalışan ama kazanamıyorsak ta sonunda maçı tutan bir takım olmalıyız. Dün de maç öyle geçti. Tam sayamadım yarın bakacağım istatistiklere ama 7-8 tane belki net pozisyonumuz var. Rakibi de 1 tane pozisyon verdik. Kazanmaya yetecek kadar bir oyun oynadık ama kazanamadık. Önümüze bakıyoruz."

Önlerinde daha 19 maç olduğunu hatırlatan Yıldırım, "Önemli olan hep söylüyorum oyun olarak gelişebilmek bir noktaya gelebilmek. Dünkü maç bu açıdan benim açımdan çok önemliydi ve memnuniyet vericiydi. Oyunumuzun yavaş yavaş böyle sağlam bir şekilde çalışmalarla birlikte oturmaya başladığını görüyor olmak bizi çok sevindirdi" ifadesini kullandı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İnegölspor Teknik Direktörü Yıldırım Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement