İngiliz Basını: Meireles, Hippi ve Berduş - Son Dakika
Spor

İngiliz Basını: Meireles, Hippi ve Berduş

İngiliz basını, giyim tarzı ve saç stili nedeniyle Fenerbahçeli Meireles'i yerden yere vurdu.

30.03.2015 16:53  Güncelleme: 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe forması giyen ve iddialı giyim tarzı ile zaman zaman dikkatleri üzerine çekerek gündeme gelen Raul Meireles, İngiliz basınında günün konusu oldu.

GİYİM TARZIYLA GÜNDEM OLDU

Premier League devi Liverpool'un iki efsane yıldızı Steven Gerrard ve Jamie Carragher'ın kurduğu takımların karşı karşıya geldiği yardım maçına davetli olarak giden ancak sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Portekizli yıldız, iddialı tarzı ile gündeme oturdu.

"BERDUŞ VE HİPPİ"

Sporx'te yer alan habere göre; mücadele öncesinde Liverpool resmi televiyonuna röportaj veren Portekizli oyuncunun kıyafeti alaycı bir dille eleştirilirken, kendisi için "berduş" ve "hippi" yorumları yapıldı.

ÜNLÜ ŞARKICIYA BENZETTİLER

Raul Meireles için ayrıca ünlü Amerikalı şarkıcı Michael Stipe benzetmesi yapılırken; "Michael Stipe'in berduş hali" ifadeleri kullandı ve "Anfiel Road'ta kafası karışık bir hippi düştü" şeklinde başlıklar atıldı.

İngiliz Basını: Meireles, Hippi ve Berduş
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor İngiliz Basını: Meireles, Hippi ve Berduş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • H: Bizim ülkede deseler bunu ülkemiz yobaz olur zihniyete bak derler özgürüz derler bunlar diyince bişi yok ama deme ! 11 0 Yanıtla
  • asasas: kilise papazı gibi bu ne laa 8 2 Yanıtla
  • : İngilizlerin demesine gerek yok bütün türkiye onun ne mal olduğunu biliyor 2 1 Yanıtla
  • Orta Direk: Doğru bildğin soytarı tarz yaparsın ama herşeyin aşırısı kötü aynı siyasi ideolejiler gibi hayattta herşeyin uç noktası rahatsz edici 3 0 Yanıtla

Advertisement