İngiliz Genç Koşarken Başkan Cameron'a Çarptı, Olanlar Oldu - Son Dakika
Dünya

İngiliz Genç Koşarken Başkan Cameron'a Çarptı, Olanlar Oldu

İngiltere'de bir koşucu, caddeden karşıya geçerken fark etmeden o sırada arabasına gitmekte olan Başbakan Cameron ve korumalarının arasına dalınca olanlar oldu.

27.10.2014 21:06  Güncelleme: 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HABERLER.com/ İngiltere Başbakanı David Cameron, Leeds'te hükümetin yeni demiryolu projelerinin açıklandığı programa katıldıktan sonra belediye binasından ayrılırken "protestocu" olduğu söylenen bir genç korumaları alarma geçirdi. Sokağın karşısından koşup bir anda Cameron'un yanına gelen genç, korumaların arasına dalıp Başbakan'a çarptı.

"KOŞU YAPIYORDUM, KORUMALAR SALDIRDI"

İngiliz basını 28 yaşındaki Dean Balboa Farley için protestocu dese de; Farley twitter hesabında koşarken Başbakan'a sürtündüğünü, asıl korumaların kendisine saldırdığını söyledi.

GÜVENLİK ZAFİYETİ VAR

İngiliz basını, gencin bu kadar kolay bir şekilde Başbakan'a ulaşabilmesini açıkça bir güvenlik zafiyeti olarak yorumladı. Metropolitan Polis Müdürü Bernard Hogan Howe bu 'güvenlik açığıyla' ilgili soruşturma başlattı.

BAŞKAN FARK ETTİ, KENARA ÇEKİLDİ

Görgü tanıkları ise korumaların koşan genci görmediğini ama Cameron'ın gördüğünü ve Başbakan'ın zarif bir hamleyle kenara çekildiğini söyledi. Eski kraliyet korumalarından Steve Park da korumaların Başbakan'a odaklandıkları için sokağın karşından gelen adamı fark etmediklerini belirtti.

YANLIŞ ZAMANDA, YANLIŞ YERDE

Koşucu Farley, tutuklandıktan kısa bir süre sonra serbest bırakıldı. Polis, adamın köyü niyetli olmadığını sadece yanlış zamanda yanlış yerde bulunan biri olduğunu açıkladı.

İngiliz Genç Koşarken Başkan Cameron\'a Çarptı, Olanlar Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya İngiliz Genç Koşarken Başkan Cameron'a Çarptı, Olanlar Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • CO AMCA: Türkiye ' de olsa öğrenciyse bursu kesilir yurttan atılır . İşciyse işten atılır yada psikolojik bunaltılır istifaya mahkum edilir . . . 22 3 Yanıtla
  • ferhat yalçın: adamın 15 tane koruması var ne olmuş yani rte ninde 80 tane yakın koruması var biz daha güçlüyüz hıh. . 22 3 Yanıtla
  • DURUN BAKALIM: BUNLAR KENDİ GÖLGELERİNDEN BİLE KORKAR OLDU. DURUN BAKALIM ASIL OYUNLAR YENİDEN BAŞLIYACAK İNŞALLAH. 11 12 Yanıtla
  • ergün temel: DİKKAT EDİN !!! BUNALARIN BİNLERCE KORUMASI YOK 14 2 Yanıtla
  • gercekci: Rte ye carpaydin da goreydin dunyanin seklini ucuz yirtmissin 13 1 Yanıtla
  • GSTR: çok trajikomik bir olay olmuş bu ya işid örgütünün dünya üzerinde kol gezdiği dünya yı tehdit ettiği bir dönemde yaya sivil bir insanın o kadar yaklaşması bir de başbakanla çarpışması harbiden çok büyük bir güvenlik açığı ya kötü niyetli bir insan olmuş olsa idi silah çekmesine gerek yok bıçak işini hallederdi demekki çok kolay süikast yapılabilirmiş bu adamlara biz de öylemi ya başbakan, ın en az 100 mt etrafında koruma duvarı var yaklaşması imkansız koşucu da da suç var bir koruma fark etmiş olsa idi başbakana yaklaşmadan vurubilirdi de 1 0 Yanıtla

Advertisement