İngiltere, Sam Allardyce'ın Sözlerinin Yer Aldığı 4000 Tişörtü Çöpe Atacak - Son Dakika
Spor

İngiltere, Sam Allardyce'ın Sözlerinin Yer Aldığı 4000 Tişörtü Çöpe Atacak

İngiltere Futbol Federasyonu, Malta maçı öncesi taraftarlara dağıtmak için bastırdığı ve üzerinde rüşvet skandalı nedeniyle istifa eden teknik direktör Sam Allardyce'ın sözlerinin yer aldığı 4000 tişörtü çöpe attı.

30.09.2016 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Futbol Federasyonu Wembley'deki Malta maçı öncesi taraftara dağıtmak amacıyla, geçtiğimiz günlerde art arda gelen rüşvet haberleriyle sarsılan ve bu nedenle istifa etmek zorunda kalan İngiltere Teknik Direktörü Sam Allardyce'ın sözlerinin yer aldığı 4000 tişört hazırlamıştı.

HEPSİ ÇÖPE

Ancak bu tişörtlerin dağıtımı, Sam Allardyce'ın rüşvet pazarlığının basında yer alması üzerine istifa etmesiyle neredeyse imkansız hale geldi ve hepsi çöpe gitti. Taraftara dağıtmak üzere hazırlanan tişörtlerin üzerinde Sam Allardyce'ın; "Yolculuk ekip çalışmasıyla başlar" sözleri yer alıyor.

Ayrıca yine ironik bir durum olarak Sam Allardyce'ın istifa ettiği çarşamba günü, İngiliz milli takım oyuncularına üzerinde; "Yolculuğumuz beraber başlıyor. Sizi görmekten dolayı çok memnuniyet duyacağım" yazılı kartpostallar gönderdiği öğrenildi.

İngiltere, Sam Allardyce\'ın Sözlerinin Yer Aldığı 4000 Tişörtü Çöpe Atacak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor İngiltere, Sam Allardyce'ın Sözlerinin Yer Aldığı 4000 Tişörtü Çöpe Atacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement