Dani Osvaldo, Milan İçin Ter Dökecek - Son Dakika
Spor

Dani Osvaldo, Milan İçin Ter Dökecek

Dani Osvaldo, Milan İçin Ter Dökecek

Geçen sezonu Juventus forması altında tamamlayan İtalyan Milli golcü Dani Osvaldo artık Inter Milan için ter dökecek.

04.08.2014 23:23  Güncelleme: 00:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Inter'in prensip anlaşmasına vardığı golcü futbolcu Pablo DanielOsvaldo, sağlık kontrolünden geçmek üzere İtalya'ya geldi.

28 yaşındaki futbolcu, Malpensa havalimanında yaptığı açıklamada, "Inter'de olduğum için çok mutluyum. Sağlık kontrolü tamamlanmadan önce fazla birşey söylemek istemiyorum. Şampiyonluk? Umarım" dedi.

Inter, Arjantin asıllı İtalyan Milli futbolcuyu 1 yıllığına kiralayacak ve sezon sonunda 7 Milyon Euro'yu ödemesi durumunda da bonservisi satın alma opsiyonuna sahip olacak.

Geride kalan sezonun başında 17 Milyon Euro bonservis bedeliyle Southampton renklerine bağlanan Osvaldo, İngiliz kulübün tarihindeki en pahalı transfer olmuştu.

Premier Lig'de beklenenlerin altında kalan tecrübeli golcü, devre arasında Juventus'a kiralanmış ancak siyah beyazlılarda da 18 maçta sadece 3 gol atabilmişti.

2011 yazında 17.5 Milyon Euro karşılığında Roma renklerine bağlanan Osvaldo, Başkent temsilcisinde 57 maçta 28 gol kaydetmişti.

Kulüp kariyerinde şu ana kadar toplam 263 resmi maça çıkıp 85 kez fileleri havalandıran Osvaldo, İtalya macerasına 2005 0cak'ta Huracan'dan Atalanta'ya transfer olarak başlamıştı.

Arjantin doğumlu olan ancak 9 Kasım 2007 tarihinden itibaren İtalya U-21 Milli takım formasını giymeye başlayan Osvaldo, 2014 Dünya Kupası elemelerinde A Milli takımda kaydettiği 4 golle dikkatleri üstüne çekmişti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Dani Osvaldo, Milan İçin Ter Dökecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement