İnternet Gazeteciliğine Derin Bakış - Son Dakika
Güncel

İnternet Gazeteciliğine Derin Bakış

İnternet Gazeteciliğine Derin Bakış

İstanbul'da Rotaract Kulubü'nün düzenlediği etkinliğe katılan Yeni Medya CEO'su Ekrem Teymur, internet gazeteciliği ve geleceğini gençlerle konuştu.

20.10.2014 21:46  Güncelleme: 21:47

Yeni Medya CEO'su Cengiz Ekrem Teymur, İstanbul Zekeriyaköy Rotaract Kulübü tarafından düzenlenen İnternet Gazeteciliği ve Sosyal Medya Söyleşisi'ne katıldı. Teymur, gençlerin ilgi gösterdiği programda internet gazeteciliğinin, geleneksel olandan farkını, geleceğini ve toplum ile yasalar içerisindeki konumunu anlattı.

İNTERNET GAZETECİLİĞİNE DERİN BAKIŞ

Rotaract Kulübü tarafından organize edilen ve 18-30 yaş aralığındaki gençlerden oluşan 2420.Bölge Rotaract'larının dinleyici olarak yer aldığı İnternet Gazeteciliği ve Sosyal Medya söyleşisinde konuşmacı olarak katılım gösteren Cengiz Ekrem Teymur, etkinlikte internet gazeteciliği ve geleneksel olandan farkı, toplumda ve yasalar içerisindeki konumu, sosyal medya ile etkileşimi, hak ve özgürlükler bağlamında geleceğin dünyasında nasıl bir yola girileceği konusunda gençlere bilgilendirici ve vizyon kazandıran bir söyleşi gerçekleşti.

SERTİFİKA HEDİYE EDİLDİ

Etkinlik sonunda katılımcıların sorularını da yanıtlayan Yeni Medya CEO'su Teymur'a, Zekeriyaköy Rotaract Kulübü adına Dönem Başkanı Barışcan Tunalı tarafından Cengiz Ekrem Teymur adına, Rotary ormanı fidan dikim sertifikası hediye edildi.

"CESARET VERİCİ VE TAKDİR EDİLMELİ"

Etkinlik sonunda kulübün, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Komitesi Başkanı Onur ALKAN, kulüplerinde ilk defa bir Medya yöneticisini ağırlamaktan mutlu olduklarını, medya özgürlüğünün ve tarafsızlığının sıklıkla tartışıldığı dönemde bir CEO'nun tüm samimiyetiyle genç bir topluluğun karşısına çıkıp sorularını yanıtlamasının cesaret verici ve takdir edilecek bir davranış olduğunu belirtti.

"İNTERNET İNSAN HAKLARI BİLDİRGESİ İÇERİSİNDE YER ALMALI"

Alkan, söyleşide en çok etkilendiği kısmın, Ekrem Teymur'un "Gelecekte insan hakları bildirgesi içerisinde internet erişiminin, temel hak ve özgürlük olarak yer alması gerektiği" sözleri olduğunu belirtti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İnternet Gazeteciliğine Derin Bakış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement