İntihar Eden 12 Yaşındaki Kız Evinden Gözyaşlarıyla Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

İntihar Eden 12 Yaşındaki Kız Evinden Gözyaşlarıyla Uğurlandı

İntihar Eden 12 Yaşındaki Kız Evinden Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Adana’da gece yarısı odasının penceresinden atlayarak intihar eden 12 yaşındaki kız çocuğu, adli tıp kurumundan alınarak götürüldüğü evinden gözyaşlarıyla uğurlandı.

05.10.2015 16:37

Adana'da gece yarısı odasının penceresinden atlayarak intihar eden 12 yaşındaki kız çocuğu, adli tıp kurumundan alınarak götürüldüğü evinden gözyaşlarıyla uğurlandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Çukurova ilçesine bağlı Belediyeevleri Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, gece yarısı saat 05.00 gibi 12 yaşındaki 7. sınıf öğrencisi A.A 8. kattaki evlerinden kendisini aşağı atarak intihar etti. Bir vatandaşın ihbarı üzerine polisin olay yerine gelerek aileye haber vermesinin ardından kız çocuğunun cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Kızın cenazesi, otopsinin ardından ailesi tarafından alınarak Belediyevleri Mahallesi'ndeki evine götürüldü. Evinin bahçesinde cenaze aracının içinde bir süre bekletilen A.A'nın İstanbul'dan gelen halası, kardeşine sarılarak ağıtlar yaktı. Halanın yaktığı ağıtlar başta anne ve baba olmak üzere taziyeye gelen herkesi ağlattı. Bir süre sonra kardeşini bırakıp anneye sarılan hala burada da ağıtlar yakmaya devam etti. Evin önünde A.A için helallik alındıktan sonra dua okundu. Daha sonra ise A.A'nın cenazesi toprağa verilmek üzere Kabasakal Mezarlığı'na götürüldü. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İntihar Eden 12 Yaşındaki Kız Evinden Gözyaşlarıyla Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement