İntihar Eden Adamla Garip Canlı Yayın Bağlantısı - Son Dakika
Güncel

İntihar Eden Adamla Garip Canlı Yayın Bağlantısı

ATV muhabirleri, Haliç köprüsünde intihar eden kişinin eline mikrofon verip canlı yayın bağlantısı kurunca o anda ekranda olan Zahide Yetiş ne yapacağını şaşırdı.

04.12.2014 23:54  Güncelleme: 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ATV ekranları son zamanların en ilginç canlı yayın bağlantısına sahne oldu. 'Zahide ile Yetiş Hayata' programı Haliç Köprüsü'nde yaşanan intihar girişimini ekrana taşıdı.

ELİNE MİKROFON VERİP CANLI YAYINA BAĞLADILAR

İntihar girişiminin yaşandığı esnada köprüden geçen ATV muhabirleri, intihar etmek isteyen kişinin eline mikrofon verip kendisini canlı yayına aldı.

"NEDEN İNTİHAR EDİYOR"

O sırada canlı yayın programı yapan Zahide Yetiş de bir anda telefonun diğer ucunda intihar etmek isteyen kişinin sesini duyunca ne yapacağını şaşırdı. İntihar etmek isteyen kişiye "Neden intihar ediyorsun" diye sorup intihar girişimini önleyecek eğitimli polis ekiplerinden bahsetti. Ve şahsın intihar etmemesi için dua etti.

İntihar Eden Adamla Garip Canlı Yayın Bağlantısı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İntihar Eden Adamla Garip Canlı Yayın Bağlantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • 3-5-7: hayatımda izlediğim en aptalca yayındı. . . ve program. . . sevgili dostum. . . ömer çelakıl. . . . sen sen ol bu gibi programlardan uzak dur. . . biraz kalite lütfen. . . . aman. . . gözünü seveyim. . 7 0 Yanıtla
  • Cin ali : Eline mikrofon verecegine elinden tutamazmidi yani sisede akmek cikdi yani ordaki acaba kardesinizde olsa eline mikrofon verirmidin acaba 7 0 Yanıtla

Advertisement