İntihar Etmek İsteyen Şahsı Ayrıldığı Eşi İkna Etti - Son Dakika
Güncel

İntihar Etmek İsteyen Şahsı Ayrıldığı Eşi İkna Etti

İntihar Etmek İsteyen Şahsı Ayrıldığı Eşi İkna Etti

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde eşinden ayrıldığı için psikolojik sorunlar yaşayan şahıs, bir inşaatın 7. katına çıkarak intihara kalkıştı.

26.06.2014 19:48  Güncelleme: 00:18

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde eşinden ayrıldığı için psikolojik sorunlar yaşayan şahıs, bir inşaatın 7. katına çıkarak intihara kalkıştı. Şahsı ayrıldığı eşi intihar etmekten son anda vazgeçirdi.

BUNALIMA GİRDİĞİ İÇİN İNTİHARA KALKIŞTI

Edinilen bilgiye göre, Kahta ilçesinde Bekir Akgün (24), eşinden ayrıldığı için bunalıma girerek intihara kalkıştı. Daha önce de silahla kendini vurup intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen şahıs, Yavuz Selim Mahallesi'ndeki 7 katlı bir inşaatın en üst katına çıkarak atlamak istedi. Çevredeki vatandaşların fark etmesi üzerine polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, intihar etmek isteyen şahsı ikna etmek için uzun süre çaba harcadı. İkna olmayan şahsın atlama olasılığına karşı Kahta ve Adıyaman'dan itfaiye ekipleri olay yerine çağrıldı. Şahıs, ayrıldığı eşi Büşra Kırbaş ile görüşmek isteyince polisler şahsın eşini getirerek binaya çıkardı. Akgün, eski eşi tarafından ikna edilerek aşağı indirildi. Ambulansa alınan şahıs, Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şahsın eşi tarafından terk edildiği için bunalıma girdiği ve daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İntihar Etmek İsteyen Şahsı Ayrıldığı Eşi İkna Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement