İos 8.1 Betada İpad Touch Id ve Ayarları Bulundu! - Son Dakika
Teknoloji

İos 8.1 Betada İpad Touch Id ve Ayarları Bulundu!

İos 8.1 Betada İpad Touch Id ve Ayarları Bulundu!

Yeni iPad'lerde Touch ID olacak gözüküyor.

30.09.2014 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Apple, iOS 8'deki hataları düzeltmek için sıkı bir çalışma içinde. iOS 8.1 betasını da test etmeye başladı. X.1 sürümleri büyük güncellemeler oluyor ve önemli değişiklikleri içeriğinde barındırıyor. Gelelim esas konumuza. iOS 8.1 betasında iPad'lerde Touch ID desteğinin olduğu ve Apple Pay için ayarların olduğu keşfedildi. Bu gelişme Hamza Sood isimli geliştiricinin twitter'da paylaştığı ekran görüntülerinde bulundu.



Hamza Sood, 3 farklı ekran görüntüsü yayınladı. Gördüğünüz iki görselde Apple Pay'de yeni Passbook kısmının ayarları (Gerekli bilgilerin girildiği kısım) ve yeni mobil ödeme servisi için Gizlilik Politikası sayfası yer alıyor.



3. görüntü ise iOS 8.1'in ABOUT_PAYMENT_TEXT_IPAD kod dizisini gösteriyor. Kodun altında ise Touch ID ile iPad'de ödeme yapılabildiği, Apple Pay ile kredi kartı numarasıyla adrese gerek olmadığı belirtiliyor. Bu durum iPad'lerde sadece Touch ID'yi değil, Apple Pay desteğinin olacağını gösteriyor (Online/uygulama içi ödeme).


Apple, eylül ayında yeni ödeme sistemini duyurduğunda ekim ayındaki etkinliği amaçladığını da belirtmişti. iPad Air 2 ve iPad mini 3'ün ekimde tanıtılması bekleniyor. Bazı raporlara göre iPad mini 3 belki 2015'te çıkabilir.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İos 8.1 Betada İpad Touch Id ve Ayarları Bulundu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement