İphone 6, Metal Kılıf ve Aksesuar Sevmiyor - Son Dakika
Teknoloji

İphone 6, Metal Kılıf ve Aksesuar Sevmiyor

İphone 6, Metal Kılıf ve Aksesuar Sevmiyor

iPhone 6 ya da iPhone 6 Plus kullanıcısıysanız, herhangi bir satıcıdan aldığınız o metal kılıf/manyetik aksesuarı kullanmasanız daha iyi olabilir.

16.12.2014 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

iPhone 6 ya da iPhone 6 Plus kullanıcısıysanız, herhangi bir satıcıdan aldığınız o metal kılıf/manyetik aksesuarı kullanmasanız daha iyi olabilir.

Metal görünümlü kılıflar, genelde plastik arka kapaklı telefonlarımızı daha güzel gösteriyor doğal olarak. Ama iPhone 6 ve iPhone 6 Plus sahipleri biraz dikkat etmeliler anlaşılan. Çünkü Slashgear sitesinden gelen bilgiye göre kimi kullanıcılardan gelen şikayetler, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus cihazlarının OIS ve NFC özelliklerinin, metal kılıf ve aksesuarlardan etkilenebildiğini gösteriyor.

İlk etapta gelen şikayetler herhangi bir nedene bağlanmamış olsa da, sonrasında bu şikayetlerin geldiği telefonların ortak bir özelliği olduğu fark edilmiş. OIS ve NFC'lerinde problem yaşanan iPhone 6/ 6 Plus'larda, ek kamera lensi gibi manyetik aksesuarlar ya da metal kasa kullanıldığı ortaya çıkmış.

Apple MFi (Made for iPod/iPhone/iPad) programına dahil olan üreticilerin ekmeğine yağ sürecek bir gelişme olabilir bu. Ancak halihazırda bu tür koruyucu kılıf veya aksesuarlar kullanan iPhone 6/ 6 Plus sahipleri için can sıkıcı olduğunu söyleyebiliriz. En azından henüz böyle bir kılıf almayan ancak almayı düşünen kullanıcılar için ufak bir uyarı yapmış olalım.

The post iPhone 6, Metal Kılıf ve Aksesuar Sevmiyor appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: Siberguvenlikhaberleri

Son Dakika Teknoloji İphone 6, Metal Kılıf ve Aksesuar Sevmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Burak: Bir tane telefon sirketide cikip kaucuk koseli veya kaucuk kenarli telefon cikartamadi aqq millet 2500?'lik iphoneye falan 15-20?'lik plastik kap takiyor dusup kirilmasin cami diye. Ne adamlarsiniz ya yapin 3000?'e satin cin ekonomisine katki katki nereye kadar iphone samsung htc blackberry hoPppppp uyanjn geo'lar 0 0 Yanıtla

Advertisement