İphone 6'nın Bataryası da Sızdırıldı! - Son Dakika
Teknoloji

İphone 6'nın Bataryası da Sızdırıldı!

iPhone 6 hakkında çıkan haberlerin ardı arkası kesilmiyor.

19.07.2014 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

iPhone 6 hakkında çıkan haberlerin ardı arkası kesilmiyor.

iPhone 6'nın daha büyük ekran dolayısıyla daha büyük boyutta olacağı haberi kesinleştikten sonra herkes tarafından iPhone 6 bataryasının da daha büyük olacağı düşünüldü. Bu düşünceler zamanla öyle söylentilere dönüştü ki herkes bu duruma kesin gözüyle bakıyor. Ancak yeni sızdırılan ve iPhone 6'ya ait olduğu söylenen bu görsel her şeyi açıklığa kavuşturacak cinsten.

Çoğu kişiye göre sıradaki iPhone bataryasını Huizhou Desay Battery adlı şirket üretecekti. Fotoğraftan da anlaşıldığı üzere bu batarya Huizhou Desay Battery adlı şirkete ait. ve yine fotoğraftan anlaşılacağı üzere bu batarya 1810mAH güce sahip. Söylentilere göre iPhone 6 1800-1900mAH arası bir batarya barındıracaktı ve bu fotoğrafın gerçekten iPhone 6 bataryasına ait olma ihtimali bu yüzden çok büyük.

Ancak herkesin kafasında çok farklı bir soru var; Daha büyük ekrana sahip olacak iPhone 6 için bu güç yeterli olacak mı? Apple'ın en büyük rakibi Samsung'un piyasaya en son sürdüğü telefon modeli olan Galaxy S5'te 2800mAH güçte bir batarya bulunması da Apple'ın kullanıcılarını şarj süresinde gene hayal kırıklığına uğratabileceği söylentilerini de beraberinde getirdi. Apple en son modeli olan iPhone 5S' te 1570mAH güçte batarya kullanmıştı.

Fotoğraf iddia edildiği gibi büyük ihtimal iPhone 6'nın bataryasına ait ancak hangi modele ait bu bilinmiyor. İki farklı ekran boyutuyla piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 6'nın eğer gerçekten iki model halinde gelirse büyük ekranlı model mi yoksa küçük ekranlı model mi bu bataryaya sahip olacak kestirmek gerçekten zor. Tabii ki Apple iki model içinde bu modeli de kullanabilir.

iPhone 6'nın duyurulması için beklenen tarih yaklaştıkça söylentiler ve sızıntı haberlerde artıyor. Bakalım sıradaki haber kafamızdaki hangi soruların cevabını barındıracak.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji İphone 6'nın Bataryası da Sızdırıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement