İphone 6 Tanıtılmadan Ön Siparişe Çıktı! - Son Dakika
Teknoloji

İphone 6 Tanıtılmadan Ön Siparişe Çıktı!

İphone 6 Tanıtılmadan Ön Siparişe Çıktı!

Apple'ın yeni akıllı telefonunu tanıtmasına daha hatırı sayılır bir süre var ancak bu Çinliler için engel değil.

23.07.2014 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Apple pazardaki özellikle Android rakiplerini geçebilmek için yeni iPhone modeline ya da modellerine çok büyük önem veriyor. Zira pazarda Galaxy S5, HTC One M8, Xperia Z2 ve LG G3 gibi modeller bulunuyor. Bu modellere yine sonbahar aylarında daha da iddialı modellerin eklenmesi bekleniyor. Hal böyle olunca yeni iPhone modelinin tercih edilmesi için biraz fark yaratması gerekiyor.


Yeni iPhone modelinin ya da modellerinin bu modellerden ne kadar iyi olacağını yaklaşık 2 ay gibi bir süre sonra öğreneceğiz. Ancak bu süreye rağmen iPhone 6 şimdiden Çin'de ön siparişe çıkartıldı. Wall Street Journal'in haberine göre bazı online perakendeciler iPhone 6'yı 87 ile 1,383 dolar arasında ön siparişe çıkarttılar bile. Tabii ki 87 dolarlık fiyat küçük bir depozitodan ibaret.


Daha iPhone 6'nın nasıl gözükeceğini ya da hangi özelliklere sahip olduğunu bilmeyen tüketicilerin bu iPhone 6 siparişlerine nasıl bir ilgi göstereceği şu an için büyük bir merak konusu.


Apple'ın yeni iPhone'larını 19 Eylül'de tanıtması bekleniyor. Bunun yanında 4.7-inçlik modelin 915 dolardan, 5.5 inçlik modelin ise 1,038 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkması bekleniyor.





Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İphone 6 Tanıtılmadan Ön Siparişe Çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement