İphone 6 ve İphone 6 Plus, 3 Günde Satış Rekoru Kırdı! - Son Dakika
Teknoloji

İphone 6 ve İphone 6 Plus, 3 Günde Satış Rekoru Kırdı!

İphone 6 ve İphone 6 Plus, 3 Günde Satış Rekoru Kırdı!

Apple'ın yeni akıllı telefonları satışa çıktıkları kısa süre içerisinde başarılı satış rakamları yakalamayı başardılar.

22.09.2014 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Apple'ın yeni akıllı telefonları iPhone 6 ve iPhone 6 Plus yaklaşık iki hafta önce tanıtıldı ve tam 3 gün önce satışa çıkartıldı. ABD ve İngiltere dahil olmak üzere toplam 8 ülkede satışa çıkartılan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ın ilk gelen satış rakamları ise Apple'ın yüzünü güldüreceğe benziyor.


Çünkü iPhone 6 ve iPhone 6 Plus sadece 3 gün içerisinde toplamda 10 milyon satış rakamına ulaşmayı başardı. Bu rakamlar Apple'ın ön sipariş rekorunun ardından bir satış rekorunu daha kırdığı anlamını taşıyor. Geçtiğimiz sene satışa çıkartılan iPhone 5s ve iPhone 5c aynı süre içerisinde 9 milyon adet satmıştı.


iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile satış rekorlarını birer birer kıran Apple'ın henüz bu cihazlarını birçok ülkede satışa çıkarmadığını da belirtelim. Bu ülkeler arasında en dikkat çekeni ise Çin gibi gözüküyor. Çin'deki potansiyel düşünüldüğünde Apple bu satış rakamlarını kısa süre içerisinde daha da üst seviyelere çekebilir.


Diğer taraftan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ülkemizde ise dört gün sonra yani 26 Eylül'de satışa çıkacak. Bu sayfadan bu konuda daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. Peki siz yeni iPhone'lardan birisini satın almayı düşünüyor musunuz?




Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İphone 6 ve İphone 6 Plus, 3 Günde Satış Rekoru Kırdı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement