İphone 6s Beklenmedik Kapanma Sorunu - Son Dakika
Teknoloji

İphone 6s Beklenmedik Kapanma Sorunu

İphone 6s Beklenmedik Kapanma Sorunu

iPhone 6S kullanıcıları beklenmedik anda cihazlarının kapanmasından şikayetçi. Apple'ın geçtiğimiz ay tanıttığı ve dağıtımına yeni başlanan iPhone 6S ve 6S Plus'larda ani kapanmalar kullanıcılarının canını sıktı.

07.10.2015 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

iphone-6s

iPhone 6S kullanıcıları beklenmedik anda cihazlarının kapanmasından şikayetçi.

Apple'ın geçtiğimiz ay tanıttığı ve dağıtımına yeni başlanan iPhone 6S ve 6S Plus'larda ani kapanmalar kullanıcılarının canını sıktı. Herhangi bir aksiyona bağlı bulunmayan ve şarj oranı yüksekken dahi gerçekleşen bu kapanmayı deneyimleyen kullanıcılar "home" tuşunun bu esnada aşırı ısındığını belirtiyor.

Bir ürün piyasaya çıkmadan önce kaç kere test edilirse edilsin milyonlarca kişi tarafından kullanıldığında böyle sorunlar çıkabiliyor. Apple şimdiye kadar iOS 9 üzerinde iki yama yayınlamış bulunmakta. Bunun yanı sıra bu problem ile alakalı özel bir yama hazırlamakta olduğu düşünülüyor.

Paylaşılan hata mesajlarından yola çıkarak sorunun A9 işlemci veya yazılım kaynaklı bir problemin olduğu anlaşılamamakta.Fakat sorunun işlemci kaynaklı bir sorun olması TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company) veya Samsung üreticilerinden birindeki işlemcilerde sorunlu olduğu anlamına gelebilir.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji İphone 6s Beklenmedik Kapanma Sorunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement