İphone 6s'in Force Touch Panelinde Son Durum - Son Dakika
Teknoloji

İphone 6s'in Force Touch Panelinde Son Durum

İphone 6s\'in Force Touch Panelinde Son Durum

Yeni nesil iPhone'da hafif ve güçlü dokunmayı algılayacak.

01.08.2015 16:17
Hasan Uğur Nayır - -

iPhone 6s ve 6s Plus'ta uzun süredir Apple Watch'ta bulunan Force Touch özelliğinin olacağı söyleniyordu. Bu konu hakkında farklı kaynaklardan gelen raporlar var. En başta Force Touch'ın ne olduğunu bir kere daha hatırlatayım. Yeni bir tür dokunmatik teknoloji. Ekrana uygulanan gücü (Hafif veya daha bastırarak dokunma) algılıyor ve içeriklerle ilgili belirli kontrollere anında ulaşmayı sağlıyor. Şimdi gelelim yeni raporumuza.


DigiTimes'ın makalesine göre Apple'ın tedarik zinciri ortakları haziran ayında sınırlı miktarda Force Touch modülünün sevkiyatını gerçekleştirdi. Kaynaklar temmuz ayı sonuyla birlikte üretimin daha çok arttığını ve gönderim sayısının da yükseldiğini iddia etti. Bir yandan bu rapor iPhone 6s/6s Plus'ta Force Touch'ın varlığını bir kez daha kanıtlıyor.


iPhone 6s ve 6s Plus'ta ekran boyutunun ve çözünürlüğünün değişmesi beklenmiyor. Eski spekülasyonları göz önüne alırsak yeni iPhone'larda Force Touch dışında 2 GB RAM, 12 MP ana kamera ve 7000 serisi alüminyum kasa olacak. Sizin iPhone 6s ve 6s Plus'tan beklentileriniz nedir? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İphone 6s'in Force Touch Panelinde Son Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement