Güngören'de İplik Hırsızları Polise Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Güngören'de İplik Hırsızları Polise Yakalandı

Güngören'de girdikleri iş yerinden 31 koli iplik çalıp bir araca yükleyen şüpheliler önce güvenlik kamerasına, ardından da devriye gezen polise yakalandı.

14.02.2015 10:29  Güncelleme: 10:51

Güngören'de girdikleri işyerinden 31 koli iplik çalıp bir araca yükleyen şüpheliler önce güvenlik kamerasına, ardından da devriye gezen polise yakalandı.

Olay, Güngören Sanayi Mahallesi Kale Sokak'ta bulunan bir işyerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, maskeli 3 şüpheli girdikleri işyerinden çaldıkları 31 iplik kolisini dışarıdaki araca yükledi. Devriye gezen polis, işyerinden çıkardıkları kolileri araca yükleyen şüphelileri görünce harekete geçti. Polisi fark eden şüpheliler ise kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sırasında 3 farklı suçtan kaydı bulunan A.C. (25) yakalandı. Hırsızlık olayının gerçekleştirildiği aracın plakasından araç sahibi ve diğer şüpheli de kısa süre sonra yakalandı. Polis araçta yaptığı aramada hırsızlık olayında kullanıldığı değerlendirilen çeşitli renklerde eldiven ve bere, işyerinden çalınan 31 koli iplik ele geçirdi. Yakalanan şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Girdikleri işyerinden iplik çalan şüpheliler, güvenlik kamerasına da yakalandı. Görüntülerde, şüpheliler işyerine giriyor. Güvenlik kamerasını fark eden bir şüpheli kameranın açısını değiştiriyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Güngören'de İplik Hırsızları Polise Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement