İpsala'da Kanalizasyon Çalışmaları Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

İpsala'da Kanalizasyon Çalışmaları Tamamlandı

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, "Allah'a şükürler olsun. Yapılan bütün bu zorlu çalışmalar neticesinde sona ulaştık. Bugün itibariyle, vatandaşlarımıza evlerinin pis su giderlerini yeni hatta bağlanması için izin veriyoruz" dedi.

05.01.2016 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, "Allah'a şükürler olsun. Yapılan bütün bu zorlu çalışmalar neticesinde sona ulaştık. Bugün itibariyle, vatandaşlarımıza evlerinin pis su giderlerini yeni hatta bağlanması için izin veriyoruz" dedi.

Kerman, belediyede düzenlediği basın toplantısında, ilçedeki kanalizasyon çalışmalarının çok zorlu geçtiğini ve sonunda tamamlandığını anlattı.

İlçede tarihi bir gün yaşandığını ifade eden Kervan, konuşmasına şöyle devam etti:

"Özellikle Köprü Mahallesi'nde kot tutturulması için verilen mücadeleler büyük bir mühendislik bilgisi gerekiyordu. Toprağın çok kaygan ve kumlu olmasından, zeminin deniz seviyesinden düşük olmasından dolayı ciddi sıkıntılar yaşandı. Allah'a şükürler olsun. Yapılan bütün bu zorlu çalışmalar neticesinde sona ulaştık. Bugün itibariyle, vatandaşlarımıza evlerinin pis su giderlerini yeni hatta bağlanması için izin veriyoruz."

İlçeye 40 kilometre  kanalizasyon hattı ile bin 750 metre yağmur suyu hattı döşendiğini aktaran Kerman, terfi merkezi inşaatında tamamlandığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İpsala'da Kanalizasyon Çalışmaları Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement