İş Adamı Cinayeti Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

İş Adamı Cinayeti Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

İş adamı Mehmet Turgut cinayetiyle ilgili gözaltına alınan aralarında çete lideri Rızgın B.’nin de aralarında bulunduğu 11 kişi adliyeye sevk edildi.

19.07.2015 10:39

İş adamı Mehmet Turgut cinayetiyle ilgili gözaltına alınan aralarında çete lideri Rızgın B.'nin de aralarında bulunduğu 11 kişi adliyeye sevk edildi.

Fidye için kaçırılan iş adamı Mehmet Turgut cinayetinde Asayiş Şube'de sorgulanan 11 şüpheli bu sabah adliyeye sevk edildi. Aralarında fidye çetesi lideri Rızgın B., Emre C., iş adamının şoförü Serkan D. ve yeni şoförü Fatih Ç.'nin de bulunduğu zanlılar, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

İş adamı Mehmet Turgut'un İstanbul'da kaçırıldıktan sonra cinayete kurban gittiği korkunç olayın ayrıntıları da ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre, fidye çetesi lideri Rizgin B., zengin olduğunu öğrendikleri iş adamı Mehmet Turgut'u kaçırmak için plan yaptı. İş adamının eski ve yeni şoförü Fatih Ç. ve Serkan D.'den bilgi alan fidyeciler, Pendik'te de bir villa kiralayarak günlerce Mehmet Turgut'un işe gidiş-gelişlerini takip etti. 26 Haziran Cuma günü harekete geçen fidyeciler, Marmaray'la Sirkeci'deki iş yerinden dönen iş adamını silah tehdidiyle kaçırdı. Fidyecilerin kiraladığı villaya götürülen iş adamının ağzını bağırmaması için koli bandıyla bağlandı. İddiaya göre, burada Rızgın B. ve suç ortakları iş adamının öldüğünü fark etti. Bunun üzerine zanlılar Mehmet Turgut'u Pendik Ballıca köyünde ormanlık alanda gömdü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İş Adamı Cinayeti Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement